CSU Galati nu ofera nimic pentru transferul Simonei Maxim

Magazin Salajean 3 februarie 2010 0

CSU Galati nu ofera nimic pentru transferul Simonei Maxim

Dupa ce saptamana trecuta a afirmat ca va suporta costurile unui cantonament pentru un sportiv, timp de doua saptamani la Piatra Arsa, directorul CSU Galati, Ioan Mandache, ne-a declarat ieri ca nu va oferi nimic in schimbul atletei Simona Maxim

Transferata in urma cu un an la CSU Galati, contractul atletei Simona Maxim cu clubul galatean avea sa expire la finalul lunii ianuarie, insa sportiva zalauana a afirmat ca nu doreste sa revina la CSM Zalau, club de la care s-a si transferat la Galati. Eu vreau sa raman la Galati. Nu vreau sa mai alerg pentru CSM Zalau, fiindca ei nu pot sa-mi ofere conditiile care mi le-au oferit anul trecut cei de la Galati.

Daca nu vor sa ma lase voi face un memoriu la federatie, a fost declaratia sportivei. Saptamana trecuta, directorul de la CSU Galati, Ioan Mandache, ne-a declarat ca ar suporta costurile unui cantonament la Piatra Arsta, timp de doua saptamani, pentru o persoana, insa, ieri a afirmat ca, de fapt facuse o gluma.

Cum sa le ofer un cantonament la Piatra Arsa? Nu le dau nimic, fiindca sportiva poate veni oricum fara nicio pretentie daca ar depune memoriu la Federatia Romana de Atletism. Nu inteleg de ce se face atata tam-tam pentru acest subiect. La atletism, sportivii muncesc prea mult pentru a ne bate joc de ei. Din moment ce sportivei i-a placut mai mult perioada petrecuta la noi, este normal sa-si doreasca sa continue la Galati.

In aceste conditii, conducerea CSM Zalau, o va lasa, foarte probabil, pe Simona Maxim sa plece la CSU Galati fara nicio pretentie, mai ales ca directorul Silviu Muresan nu este dispus sa-i ofere niciun leu sportivei, avand in vedere obiectivele acesteia pentru noul an. La ce obiective si-a propus ea pentru anul acesta, eu nu sunt dispus sa-i ofer niciun leu. Locurile 1 – 6 este un obiectiv care poate fi realizat de oricine, din moment ce au fost concursuri la care au participat numai sase sau sapte concurente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »