CSS Zalau vrea sa ramana invincibila la junioare I

Magazin Salajean 6 octombrie 2011 0

CSS Zalau vrea sa ramana invincibila la junioare I

Chiar daca va intalni un adversar mult mai dificil decat in primele doua etape, echipa de junioare I de la CSS Zalau vrea sa ramana invincibila si dupa runda cu numarul trei, programata duminica.

Handbalistele conduse de Elena Tadici vor primi vizita celor de la Extrem Baia Mare, partida fiind programata duminica, de la ora 11, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau.

Dupa doua etape, CSS Zalau se situeaza pe prima pozitie, urmata de Viitorul Cluj, tot cu maxim de puncte, LPS Bistrita si Extrme Baia Mare, fiecare cu cate trei puncte, CSS 2 Baia Mare, cu doua puncte si LPS Sebes, LPS Targu Mures, VSK Miercurea Ciuc, toate trei cu zero puncte.

In prima etapa, CSS Zalau a invins pe teren propriu cu un categoric 38 – 15 echipa LPS Sebes, iar in a II-a runda a dispus, in deplasare, cu scorul de 30 – 18, de LPS Targu Mures.

Programul complet al etapei: LPS Bistrita – CSS 2 Baia Mare, CSS Zalau – Extrem Baia Mare, CSS Viitorul Cluj – LPS Targu Mures, CSM VSK Miercurea Ciuc – LPS Sebes.

Junioarele II au obtinut doua victorii in primul turneu

La finalul saptamanii trecute au debutat in noul sezon al Campionatului National si junioarele II, conduse de Gabriela Ortelecan, primul turneu desfasurandu-se la Baia Mare. CSS Zalau a inregistrat doua victorii si doua infrangeri, castigand cu 23 – 22 in fata celor de la CSS Viitorul Cluj, cu 24 – 18 in fata formatiei Extrem Baia Mare si pierzand cu 33 – 16 in fata celor de la CSS 2 Baia Mare si cu 21 – 15 in fata echipei Marta Baia Mare. Urmatorul turneu este programat in perioada 28 – 30 octombrie, urmand sa se desfasoare la Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »