CSS Zalău, victorie în trei seturi în derby-ul cu CSS 2 Baia Mare

Un început de sezon reuşit pentru voleibaliştii juniori I de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. După ce s-au impus în prima etapă, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 2 în faţa juniorilor de la LPS Bihorul Oradea, după un meci interzis cardiacilor, voleibaliştii pregătiţi de Dan Predescu şi Marin Silaghi au reuşit o victorie şi mai clară în etapa de duminică.
CSS Zalău s-a impus în numai trei seturi, cea mai mare diferenţă de scor înregistrându-se în al doilea parţial, 25 – 10 în favoarea formaţiei zălăuane. Cel mai disputat a fost setul de debut, în care voleibaliştii sălăuani s-au impus la limită, 25 – 23, iar în ultimul act diferenţa a fost de patru puncte, 25 – 21.
„În acest sezon, CSS Zalău abordează campionatul atât la juniori I, cât şi la juniori II cu un lot tânăr, mulţi dintre jucători având vârsta mai mică decât cea limită. Două loturi de perspectivă, din care, cu multă muncă şi seriozitate, în special din partea lor, pot apărea şi câteva talente”, a declarat Marin Silaghi, care este şi director la Clubul Sportiv Şcolar Zalău.
CSS Zalău: Marius Ilieş, Rareş Bălean, Dan Băltan, Eugen Bumb, Mihai Criste, Claudiu Iov, Paul Peşteleu, Răzvan Sabău, Cosmin Taloş, Andrei Cocea, David Domokos şi Marius Chende. Antrenori: Marin Silaghi şi Dan Predescu

Leave a Comment