CSS Zalau s-a impus fara probleme in derby-ul Salajului

Magazin Salajean 7 februarie 2012 0

CSS Zalau s-a impus fara probleme in derby-ul SalajuluiCS Phoenix Simleu Silvaniei – CSS Zalau 0 – 3 (-9, -9, -16)

Penultima etapa din returul primei faze a Campionatului National de volei masculin, rezervat juniorilor, a programat duminica si derby-ul salajean, dintre Phoenix Simleu Silvaniei si CSS Zalau. Victorie clara si meritata a zalauanilor, obtinuta in mai putin de-o ora de joc. Oaspetii au fost mai buni la toate capitolele, atacurile jucatorilor Mihai Ciupe si Adrian Pop, bine serviti de ridicatorul Marius Ilies, neputand fi oprite decat de foarte putine ori de blocajul simleuanilor. Simleuanii, cu doar sapte jucatori prezenti la meci (ceilalti confruntandu-se cu diferite probleme de sanatate), n-au putut face fata impetuozitatii zalauanilor, gresind, in special, la preluare.

CSS Zalau a inceput in forta meciul, conducand cu 4 – 0, apoi cu 12 – 3, moment in care antrenorul Phoenix-ului, Mircea Abraham, a solicitat primul timp de odihna. Zalauanii nu au redus din acceleratie, iar diferenta s-a majorat odata cu trecerea timpului, ajungand la 16 puncte, la finalul primului partial, 25 – 9. Evolutia scorului, in setul al doilea, a fost aproape la fel, iar scorul final la sfarsitul setului a fost la fel ca in primul act, 25 – 9. Actul al treilea a fost mai disputat, simleuanii fiind mai activi decat in primele doua partiale, aflandu-se la conducere in prima parte a setului: 3 – 1, 7 – 3 si 10 – 9. Elevii pregatiti de Dan Predescu si Marin Silaghi au avut insa puterea sa intoarca rezultatul in favoarea lor, iar la final au reusit sa se impuna la o diferenta de noua puncte, 25 – 16.

CSS Zalau: Mihai Criste, Florin Ciobanu, Ovidiu Muresan, Sergiu Pop, Raul Mastan, Dan Baltan, Razvan Inte, Mihai Ciupe (cpt.), Marius Ilies, Adrian Pop si Vlad Tamba

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »