CSS Zalau joaca sub Pietricica pentru un loc in turneul final

Magazin Salajean 6 martie 2012 0

CSS Zalau joaca sub Pietricica pentru un loc in turneul final Echipa de volei, juniori I, de la CSS Zalau s-a calificat in turneul semifinal al Campionatului National, dupa ce a terminat pe locul doi in Seria F, cu 18 puncte acumulate in opt partide disputate.

Echipele calificate in faza semifinala au fost impartite in sase serii, echipa pregatita de Dan Predescu si Marin Silaghi facand parte din Seria a V-a, alaturi de LPS Piatra Neamt, care este si organizatoarea turneului, CSS Otelul Rosu si CSS Galati. Otelul Rosu a terminat pe primul loc in seria din care a facut parte, Piatra Neamt organizeaza turneul, iar CSS Galati este, din cate am inteles, o echipa destul de buna. Ne dorim sa ne calificam in turneul final si vom face tot posibilul pentru a ajunge acolo, ne-a declarat directorul de la CSS Zalau, Marin Silaghi.

In prima parte a campionatului, Mihai Ciupe si compania au inregistrat zece victorii si doua esecuri, unul in tur, iar celalalt in retur. Ambele partide au fost pierdute in fata liderului CSS LAPI Dej, partida tur cu scorul de 3 – 0, iar returul de la Zalau cu scorul de 2 – 3.

Turneul semifinal este programat in perioada 16 – 17 martie, sedinta tehnica urmand sa aiba loc in seara zilei de 15 martie.

Din seria Zalaului s-au mai calificat liderul CSS Lapi Dej si CSS 2 Baia Mare. Echipa dejeana a fost repartizata in Seria a VI-a, alaturi de CSS Nicu Gane Falticeni, CSS Ramnicu Sarat si CSM CSS 2 Bucuresti. CSS 2 Baia Mare, care s-a calificat de pe pozitia a treia, a fost repartizata in Seria a IV-a, alaturi de CNNT Craiova, CSS Blaj si LPS Bistrita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »