CSS Zalău, între primele opt echipe din ţară la volei

Performanţă notabilă pentru echipa de volei – juniori III de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, jucătorii pregătiţi de Dan Onuţe obţinând calificarea la turneul final din cadrul Campionatului Naţional. Turneul semifinal a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Craiova, alături de formaţia zălăuană şi cea olteană mai participând CSS Bega Timişoara şi CSM Câmpia Turzii.
Zălăuanii au început turneul printr-un sec 3 – 0 în faţa echipei din Câmpia Turzii, de care a dispus cu 25 – 19, 25 – 18 şi 25 – 11.
Voleibaliştii antrenaţi de Onuţe au câştigat cu scorul de 3 – 0 şi al doilea meci, cel cu CSS Bega Timişoara. 25 – 13, 25 – 20 şi 25 – 22 a fost scorul pe seturi, după care a urmat duelul cu formaţia organizatoare, CNNT Craiova.
„A fost un meci de „care pe care”, fiindcă ambele echipe eram calificate în turneul final, urma să se stabilească ocupanta primului loc. Din păcate, după primul set pe care l-am şi câştigat, arbitrii nu ne-au mai lăsat să câştigăm. Am fost dezavantajaţi de foarte multe ori. Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva la nivel de copii. Vreau să-i felicit pe băieţi, au jucat foarte bine, se vede progresul faţă de începutul sezonului. Dacă arbitrii ne-ar fi lăsat să jucăm, sunt sigur că ne-am fi calificat de pe prima poziţie la turneul final”, a afirmat antrenorul Dan Onuţe.
După 25 – 23 pentru CSS Zalău în actul de debut, oltenii s-au impus cu 25 – 10, 25 – 14 şi 25 – 20 în următoarele trei parţiale.
Turneul semifinal a fost alcătuit din patru serii a câte patru echipe, primele două din fiecare serie obţinând calificarea la turneul final programat în perioada 6 – 10 mai. Locul de desfăşurare va fi stabilit în data de 21 aprilie.
CSS Zalău: Paul Abrudan, Răzvan Lucaci, Cristian Lazăr, Darius Mândruţ, Solyom Norbert, Raul Cristea, Flaviu Bălean, Alexandru Ciontoş, Andrei Şamşudan, Sergiu Fărcaş şi Cătălin Miclea. Antrenor: Dan Onuţe

2 Thoughts to “CSS Zalău, între primele opt echipe din ţară la volei”

  1. […] Performanţă notabilă pentru echipa de volei – juniori III de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, jucătorii pregătiţi de Dan Onuţe obţinând calificarea la turneul final din cadrul Campionatului Naţional. Turneul semifinal a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Craiova, alături de formaţia zălăuană şi cea olteană mai participând CSS Bega Timişoara şi CSM Câmpia Turzii. Zălăuanii au început turneul printr-un sec 3 – 0 în faţa echipei din Câmpia Turzii, de care a dispus cu 25 – 19, 25 – 18 şi 25 – 11. Voleibaliştii antrenaţi de Onuţe au câştigat cu scorul de 3 – 0 şi al doilea meci, …read more […]

  2. Anonim

    Bravo.De cand a venit Faur ă stricat generatia 2000.Interesul poartă fesul

Leave a Comment