CSS Zalău, gazda turneului semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Volei

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va fi la finalul acestei săptămâni gazda celui de-al doilea turneu semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Volei rezervat juniorilor II, eveniment organizat de Clubul Sportiv Şcolar Zalău.
Primul turneu semifinal la care a participat CSS Zalău a avut loc în perioada 13 – 15 mai, la Dej, fiind organizate patru astfel de turnee la nivel naţional. Echipele clasate pe primul loc în cele patru grupe s-au calificat la turneul semifinal, celelalte două urmând a se decide la sfârşitul acestei săptămâni, după desfăşurarea celui de-al doilea turneu semifinal.
În faza a doua semifinală se vor duela opt formaţii, acestea fiind împărţite în două grupe. La Zalău vor mai evolua Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, CSS „Nicu Gane” Fălticeni şi CSS Botoşani, iar în cealaltă serie, care se va desfăşura la Bucureşti, vor evolua Colegiul Tehnic Feroviar Bucureşti, CSS Tulcea, CSS Râmnicu Sărat şi Dinamo Bucureşti.
„Organizarea acestui turneu la Zalău este benefică pentru noi din mai multe puncte de vedere, în primul rând din punct de vedere financiar. Sperăm să avem parte şi de cât mai mulţi spectatori, mai ales că un turneu semifinal nu a mai fost organizat de câţiva ani în municipiu. Ar fi un rezultat foarte bun pentru noi dacă am reuşi să ne calificăm la turneul final. Sper ca băieţii să se mobilizeze cât mai bine pentru jocurile de la finalul săptămânii”, a afirmat Dorian Faur, directorul CSS Zalău şi antrenorul echipei de juniori II.
Primul meci din cadrul turneului semifinal de la Zalău este programat vineri după-amiaza, la ora 16, competiţia urmând să se încheie duminică, ultimul joc fiind programat la ora 11:30.
CSS Zalău: Flaviu Bălean, Solyom Norbert, Tudor Lazăr, Andrei Şamşudan, Cătălin Miclea, Darius Mândruţ, Sebastian Matiş, Darius Crişan, Alex Bretan şi Alexandru Ianchiş. Antrenor: Dorian Faur

Leave a Comment