CSS Zalau a facut senzatie sub Pietricica

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

CSS Zalau a facut senzatie sub PietricicaEchipa de volei, juniori I, de la Clubul Sportiv Scolar Zalau a obtinut calificarea la turneul final din cadrul Campionatului National, dupa ce s-a clasat pe primul loc la turneul semifinal de la Piatra Neamt. Voleibalistii pregatiti de Dan Predescu si Marin Silaghi au avut o evolutie foarte buna la turneul semifinal, castigand cu scorul de 3 – 0 toate cele trei partide sustinute.

In primul meci, Mihai Ciupe si compania s-au duelat chiar cu formatia gazda, LPS Piatra Neamt. Toate seturile au fost disputate, CSS Zalau castigand pe seturi cu scorul de 25 – 21, 25 – 19 si 25 – 23. A fost un joc viu disputat, cu presiune pe ambele echipe. Doua formatii de valori apropiate. Am reusit sa ne impunem pe fondul unei concentrari si mobilizari mai bune decat a echipei gazda. A fost un meci care s-a propiat de nivelul unui joc de seniori. Ma bucur ca baietii s-au mobilizat, mai ales ca echipa gazda a fost sustinuta frenetic de o galerie numeroasa, a precizat directorul CSS Zalau, Marin Silaghi.

Celelalte doua jocuri au fost castigate fara mari eforturi de echipa zalauana. Scorul pe seturi la meciul cu CSS Galati a fost 25 – 14, 25 – 14 si 25 – 15, iar la partida cu CSS Otelul Rosu, 25 – 14, 25 – 14, 25 – 13. Obiectivul echipei a fost calificarea in turneul final, pe care ni l-am indeplinit. Daca baietii se vor pregati cu seriozitate, in continuare, avem sansa sa obtinem o medalie la turneul final, a mai afirmat Marin Silaghi.

Turneul final este programat in perioada 2 – 5 mai, locatia nefiind inca stabilita. La turneul final s-au mai calificat: CNMV Ploiesti, CSS Buzau, CTF Mihai I Bucuresti, CNNT Craiova si CSS LAPI Dej.

Lotul echipei CSS Zalau: Mihai Criste, Florin Ciobanu, Sergiu Pop, Raul Mastan, Dan Baltan, Razvan Inte, Mihai Ciupe (cpt.), Claudiu Iov, Adrian Pop, Vlad Tamba si Marius Ilies. Antrenori: Dan Predescu si Marin Silaghi.

Meciurile din cadrul turneului semifinal de la Piatra Neamt au fost oficiate de braileanul Aurelian Stef si ieseanul Cornel Goroban.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »