CSS Zalau a castigat derby-ul cu CSS LAPI Dej

Magazin Salajean 23 februarie 2010 0

CSS Zalau a castigat derby-ul cu CSS LAPI Dej

CSS Zalau – CSS LAPI Dej 3 – 1 (20, -22, 22, 22)

CSS Zalau: Adrian Pantea, Cristian Zaha, Adrian Pop, Stefan Tomas, Radu Predescu, Florin Ciobanu, Andrei Alexa, Andrei Ciupe, Mihai Ciupe, Kis Gabriel, Felician

Sabou, Alexandru Crisan, Gheorghe Purcar. Antrenori: Marin Silaghi (principal), Dan Predescu (secund).

Campionatul National de volei, rezervat juniorilor I, a programat duminica ultima etapa din prima faza, CSS Zalau evoluand pe teren propriu in fata celor de la CSS LAPI Dej. A fost un duel intre ocupantele primelor doua locuri. Dupa ce in partida tur dejenii s-au impus cu scorul de 3 – 0, zalauanii au reusit sa se impuna in retur cu scorul de 3 – 1. Succesul este cu atat mai important cu cat zalauanii nu au mai reusit sa se impuna in fata echipei dejene din sezonul 2007 – 2008.

Toate cele patru seturi au fost disputate, diferenta facandu-se pe final. Primul set a fost castigat de zalauani la o diferenta de cinci puncte, dupa care oaspetii au restabilit egalitatea dupa setul secund. Rezultatul urmatoarelor doua seturi a fost acelasi, 25 – 22 pentru zalauani, care termina astfel prima parte a campionatului pe locul secund, dar la egalitate de puncte cu CSS LAPI Dej.

A fost un meci foarte disputat, cu faze spectaculoase si cu rasturnari de scor. In ambele echipe sunt jucatori de lot national, cu un plus pentru CSS Zalau. A fost cel mai bun joc pe care l-am facut in acest sezon. Cinci jucatori din sextetul de baza au jucat foarte bine, ne-a declarat directorul de la CSS Zalau, Marin Silaghi, care este si antrenorul principal al echipei. Atat CSS Zalau, cat si CSS LAPI Dej s-au calificat la turneul final din perioada 10 – 13 martie, pentru care a facut oferta de organizare si clubul zalauan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »