CSS Zalău s-a impus în primul meci

Magazin Salajean 1 aprilie 2011 0

Handbalistele (junioare I) de la CSS Zalău au câştigat primul meci din cadrul turneului de sală de la Zalău, învingând cu scorul de 35 – 30 ocupanta locului secund CSS 2 Baia Mare. Diferenţa era de 14 goluri după prima parte, iar în repriza a doua evoluţia handbalistelor pregătite de Dan Pavel şi Elena Tadici nu a mai fost la fel de bună.

CSS Zalău va susţine azi, tot de la ora 12:45, al doilea meci în compania celor de la CS Mureşul Târgu Mureş, iar mâine, de la ora 14:30, vor juca împotriva junioarelor de la CSS Viitorul Cluj.

Debut cu stângul pentru echipele de volei

Tot în aceste zile au loc în Sălaj şi două turnee semifinale de volei, rezervate cadeţilor, turneul de fete fiind organizat în sala de sport a Şcolii Generale Gheorghe Lazăr din Zalău, iar cel de băieţi, în sala de sport a Grupului Şcolar Ioan Ossian din Şimleu Silvaniei.

Echipa feminină de la LPS Avram Iancu Zalău a fost învinsă în primul meci după numai trei seturi de formaţia Dinamo Bucureşti, iar ieri, după încheierea ediţiei a evoluat împotriva voleibalistelor de la CSS Lugoj.

Având în vedere că la turneul de la Şimleu Silvaniei s-au prezentat doar cinci echipe, CSS Zalău a stat în prima zi, iar Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut cu 3 – 0 duelul cu CSS CFR A Bucureşti.

Meciul direct dintre cele două echipe sălăjene a avut loc ieri, după închiderea ediţiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »