CSS Zalău a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului semifinal

Magazin Salajean 3 martie 2011 0

CSS Zalău a câştigat licitaţia pentru organizarea turneului semifinal

Calificată în turneul semifinal alături de CSS LAPI Dej şi CSS 2 UKRO Baia Mare, CSS Zalău a câştigat marţi seara licitaţia pentru găzduirea penultimului act al Campionatului Naţional de volei masculin. Turneul semifinal este programat în perioada 16 – 20 martie şi va avea loc în Sala Sporturilor din Zalău.

În turneul semifinal s-au calificat 18 echipe împărţite în trei serii, echipa zălăuană fiind repartizată în Seria a II-a, alături de: CNNT Craiova, CSMU LPS Suceava, CSS 1 Constanţa, CSS Bega Timişoara şi CSS CFR Bucureşti.

Directorul Clubului Sportiv Şcolar Zalău şi al echipei CSS Zalău, Marin Silaghi, s-a declarat mulţumit de faptul că instituţia pe care o conduce a câştigat dreptul de a organiza turneu semifinal, mai ales că nu vor urma cheltuieli atât de mari. Şedinţa a început marţi seara, la ora 18 şi a durat până la ora 22. Mă bucur că vom organiza noi turneul semifinal, fiindcă nu vom cheltui atât de mult ca şi cum ne-am fi dus noi în altă parte. Toate echipele care ajung în această fază sunt valoroase, dar sper să terminăm în primele două locuri şi să ne calificăm în turneul final, a declarat Marin Silaghi.

Pentru CSS Zalău, ultimul meci din prima fază a campionatului a avut loc duminică, tot în Sala Sporturilor din Zalău, Mihai Ciupe şi compania impunându-se în tie-break în faţa celor de la CSS LAPI Dej. Însă, după primele trei seturi avantajul era de partea dejenilor, care conduceau cu 2 – 1. Zalăul s-a impus cu 25 – 13 în priul set, după care Dejul a câştigat cu 25 – 21 actul secund. Setul trei l-au câştigat şi mai clar, cu 25 – 17, după care CSS Zalău a restabilit egalitatea la doi, adjudecându-şi setul patru cu scorul de 25 – 21. A urmat tie-break-ul, în care voleibaliştii conduşi de Marin Silaghi şi Dan Predescu s-au mobilizat foarte bine şi s-au impus pe final la o diferenţă de cinci puncte.

CSS Zalău: Răzvan Inţe, Vlad Tamba, Adrian Pop, Mihai Bogdan, Raul Mastan, Sergiu Pop, Mihai Ciupe, Silviu Palage, Adrian Pantea, Marius Ilieş, Florin Ciobanu şi Ovidiu Mureşan. Antrenori: Marin Silaghi şi Dan Predescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »