SCM Zalău, noul club sportiv al Primăriei Zalău

Printre Proiectele de Hotărâre dezbătute şi aprobate joi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local s-a numărat şi cel privind înfiinţarea unui club sportiv al municipalităţii – Sport Club Municipal Zalău.

Sediul clubului va fi în clădirea Primăriei şi va cuprinde şapte ramuri sportive: fotbal, box, atletism, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal.

Clubul nu va avea şi secţie de volei, Primăria finanţând în acest moment echipa de volei care a terminat pe locul secund sezonul trecut – Volei Municipal Zalău. Au fost însă propuneri din partea unor consilieri pentru includerea, în viitor, şi a actualei echipe de volei în Sport Club Municipal.

Au fost discuţii chiar şi pe tema culorilor clubului, propunerile fiind pentru roşu – galben, edilii afirmând că aceste culori reprezintă oraşul. Au fost şi propuneri pentru „roşu – negru”, iar unul dintre consilieri şi-a permis că facă o glumă afirmând că „roşu şi galben sunt culori care împacă atât liberalii, cât şi social-democraţii”.

În cadrul acestui club se intenţionează să-şi continue activitatea şi echipa nou-promovată în Liga a III-a, Unirea Mirşid.

3 Thoughts to “SCM Zalău, noul club sportiv al Primăriei Zalău”

  1. Anonim

    Despre banii disparuti de la volei nimic?Am uitat ca voi nu aveti voie sa comentati despre Cota!

  2. Anonim

    DACA CERI PRIMARIEI SATI MONTEZE UN STALP DE ILUMINAT SPUN CA NAU BANI, DA IN SCHIMB AU BANI SA FACA ECHIPE SPORTIVE .
    PRESEDINTE VA FI PARAZITUL DE TIRLE

  3. Anonim

    Nu pot sa se .cace de foame dar inventeaza tot felul de cluburi pentru clientele politica .RUSINE !! Echipa de volei le era suficienta , cu impact pe plan national si european. Dar cine sa gandeasca ??? VAI CIUNTULE ce ….!

Leave a Comment