CSM Zalău – lider în Divizia A la tenis de masă

Echipa masculină de tenis de masă de la CSM Zalău a câştigat toate meciurile la turneul divizionar de la Buzău
Tenismenii pregătiţi de Victor Puie au avut o evoluţie foarte bună la turneul divizionar de tenis de masă, desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Buzău, situându-se pe primul loc la finalul turului. Echipa masculină de tenis de masă, alcătuită din Dan Fărcaş, Alin Ciupe şi Andrei Margin a câştigat toate cele şapte partidele disputate. Cea mai bună evoluţie din echipa zălăuană a avut-o Dan Fărcaş, care a pierdut un singur set.
În primul meci, cu echipa Liceului Teoretic „Nagy Mozes” Târgu Secuiesc, CSM Zalău s-a impus cu 5 – 1, după care a urmat o victorie şi mai clară, 5 – 0 cu Fit-Feel Odorheiu Secuiesc.
Nici tenismenii de la Raris Timişoara nu au putut ţine pasul cu cei de la CSM Zalău, Fărcaş şi colegii săi câştigând meciul cu scorul de 5 – 1. A patra victorie a fost obţinută în faţa tenismenilor de la Unirea Alba Iulia, un categoric 5 – 0, urmată de un alt succes, 5 – 1 în faţa tenismenilor de la CSS Odorheiu Secuiesc 1. LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa a fost a şasea „victimă” a tenismenilor antrenaţi de Victor Puie, care s-au impus în faţa constănţenilor cu scorul de 5 – 1. Şi ultimul succes a fost obţinut fără nicio emoţie, CSM Zalău câştigând cu 5 – 0 disputa cu Spartac Bucureşti. „Băieţii au avut o evoluţie foarte bună, în special Dan Fărcaş, care a pierdut un singur set tot turneul. Vreau să-i felicit pe toţi pentru evoluţia avută, iar lui Dan Fărcaş să-i urez Casă de Piatră, fiindcă se va căsători duminică”, a afirmat antrenorul Victor Puie.
Pe locul secund se situează Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, în timp ce în cealaltă serie, pe primele două poziţii se situează TCD Cluj-Napoca şi CSM Cluj-Napoca. Echipele clasate pe primele două locuri la finalul campionatului, în cele două serii, vorsusţine patru turnee, la fiecare formaţie acasă, urmând ca la final, primele două echipe să promoveze în Superligă. Returul Diviziei A este programat în luna februarie a anului viitor.
Clasamentul la finalul turului, în Seria a II-a: 1. CSM Zalău; 2. LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa; 3. Fit-Feel Od. Secuiesc; 4. Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Târgul Secuiesc; 5. Raris Timişoara; 6. CSS Odorheiu Secuiesc 1; 7. Spartac Bucureşti; 8. Unirea Alba Iulia.

Marius Morar

Leave a Comment