CSM Zalau, doua medalii la Nationalele de box

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

CSM Zalau, doua medalii la Nationalele de boxAdrian Poputea a obtinut medalia de argint, in timp ce Szabo Robert a ramas cu bronzul asigurat in urma tragerii la sorti

Desi parea foarte hotarat sa obtina in acest an, in premiera titlul national la box, pugilistul Adrian Poputea fost invins vineri dupa-amiaza, la puncte, in finala categoriei de 91 de kilograme, de Cezar Juratoni, de la Dinamo Bucuresti, component al lotului national. Nu credeam ca voi pierde meciul. Imi doream foarte mult acest titlu national, dar am avut o zi mai proasta. Corpul nu a reactionat cum trebuia si, ca atare, nu am reactionat cum mi-as fi dorit nici la loviturile adversarului, explica Poputea.

Acesta a ajuns in finala categoriei de 91 de kilograme, dupa ce a trecut in sferturile de finala, de clujeanul Mihnea Constantin, pe care l-a invins inainte de limita, iar in semifinale l-a invins la puncte pe constanteanul Ionut Boldicu.

Celalalt medaliat, Szabo Robert (cat. 75 kg.), a avut noroc la tragerea la sorti, evoluand direct in semifinale, in fata lui Bogdan Juratoni, un sportiv legitimat tot la Dinamo Bucuresti, singurul pugilist roman calificat la Jocurile Olimpice de la Londra. Zalauanul a incercat sa-i faca fata mult mai experimentatului Juratoni, insa a reusit in putine randuri, antrenorul sportivului, Ioan Dragos, luand decizia de a pune capat meciului in repriza a doua.

La Campionatul National de la Resita a fost prezent si Kovacs Csaba (cat. 49 kg.), acesta nereusind sa se claseze pe podium, fiind invins inca din primul meci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »