CSM Zalau a ratat promovarea in Superliga de tenis de masa

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

CSM Zalau a ratat promovarea in Superliga de tenis de masaDesi a invins cu scorul de 5 – 4 pe CSM Buzau, in mansa retur din cadrul barajului de promovare in Superliga Nationala de tenis de masa, CSM Zalau a ratat sansa de a evolua din sezonul viitor la cel mai inalt nivel al tenisului de masa masculin romanesc.

Tenismenii pregatiti de Victor Puie au pierdut in urma cu doua saptamani, cu scorul de 5 – 1 mansa tur, de la Buzau, astfel ca nu mai aveau voie sa piarda niciun meci in returul desfasurat la finalul saptamanii trecute, in sala de sport a Grupului Scolar Mihai Viteazul din Zalau.

CSM Zalau a inceput cu dreptul returul barajului, Dan Farcas castigand cu un categoric 3 – 0 meciul cu Barbulescu. S-a facut 2 – 0 pentru echipa antrenorului Victor Puie, dupa ce Lucian Trif a dispus la limita, 3 – 2 de Soare. Andrei Margin nu a mai avut insa o evolutie la fel de buna, pierzand cu 3 – 2 meciul cu Stirbu, dupa ce tenismenul zalauan a condus cu 2 – 1. CSM Zalau a pierdut si urmatorul meci, dupa ce Barbulescu l-a invins cu 3 – 1 pe Trif, nemaiavand astfel nicio sansa la calificare, indiferent care ar fi fost rezultatele urmatoarelor meciuri. Farcas a dus din nou echipa Zalaului in avantaj, 3 – 2, dupa ce l-a invins cu 3 – 0 pe Stirbu, dar Buzaul a restabilit egalitatea, Margin pierzand si al doilea meci, cel cu Soare. Trif l-a invins pe Stirbu, dar Margin a cedat la limita, 3 – 2 in fata lui Barbulescu, scorul la general devenind 4 – 4. In meciul decisiv, Dan Farcas l-a intalnit pe Soare, invingandu-l si pe acesta cu un categoric 3 – 0, la fel ca pe primii doi adversari. Calificarea s-a pierdut in mansa tur, la Buzau, unde Trif s-a accidentat dupa primul meci si nu a mai putut evolua la adevarata valoare. Miza a fost prea mare la Zalau, pentru ca trebuia sa castigam toate meciurile sau sa pierdem unul, dar sa le castigam pe celelalte la diferenta mai mare de scor decat au facut-o ei in tur, a precizat antrenorul Victor Puie, care a dorit sa multumeasca pe aceasta cale conducerii Grupului Scolar Mihai Viteazul, care a pus la dispozitie sala de sport.

Dupa cele doua manse, scorul general a devenit 9 – 6 pentru CSM Buzau, care a obtinut promovarea in Superliga Nationala.

CSM Zalau va juca impotriva celor de la Medias, pentru stabilirea locurilor 3 – 4.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »