CS Vidalis Zalău s-a întors cu două medalii de la Campionatul Naţional

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de karate kyokushin rezervat cadeţilor şi tineretului a avut loc sâmbătă, la Baia Mare, printre cluburile participante numărându-se şi CS Vidalis Zalău al cărui instructor este Cristian Bolduţ.

Clubul zălăuan a fost reprezentat de trei sportivi, doi dintre ei concurând la categoria cadeţi, iar al treilea, la tineret.
Medaliat cu argint la ediţia trecută a Campionatului Naţional de karate kyokushin, Iulian Corceac a făcut o figură frumoasă şi sâmbătă, la Baia Mare, reuşind să obţină medalia de bronz. „Iulian Corceac a avut o evoluţie bună, care ne dă speranţe pentru următoarele competiţii”, a precizat instructorul Cristian Bolduţ despre sportivul care anul trecut a participat, în premieră, la Campionatul European.
Prezent pentru prima dată la un Campionat Naţional, Olimpiu Gîrbe a făcut o figură frumoasă, iar la final a reuşit să se claseze pe poziţia a treia, intrând în posesia medaliei de bronz. „Olimpiu a avut o evoluţie foarte bună. El este o speranţă a clubului nostru şi sperăm ca evoluţiile sale să fie tot mai bune pe viitor”, a mai afirmat Bolduţ. Tot la prima participare a fost şi George Vâlceanu, acesta clasându-se la final în afara podiumului.
Pentru CS Vidalis Zalău a fost a doua competiţie oficială din acest an, prima fiind Campionatul Naţional rezervat seniorilor şi juniorilor, desfăşurat în luna martie, unde Cristian Bolduţ a obţinut un nou titlu naţional, iar Iulian Corceac a cucerit medalia de bronz.
Instructorul clubului Vidalis Zalău, Cristian Bolduţ, va reprezenta România la finalul lunii mai la Campionatul European programat la Baku, în Azerbaijan. La ediţia trecută, Bolduţ s-a clasat pe locul patru, iar în acest an, instructorul CS Vidalis Zalău speră la o clasare pe podium.

One Thought to “CS Vidalis Zalău s-a întors cu două medalii de la Campionatul Naţional”

  1. […] Via: CS Vidalis Zalău s-a întors cu două medalii de la Campionatul Naţional […]

Leave a Comment