CS Terra Kid Zalau va avea patru reprezentanti la Europenele din Polonia

Magazin Salajean 8 mai 2012 0

CS Terra Kid Zalau va avea patru reprezentanti la Europenele din PoloniaIn urma rezultatelor obtinute la finala Campionatului National de karate fudokan si la finala Campionatului National de karate traditional, ultima desfasurata la finalul saptamanii trecute, Clubul Sportiv Terra Kid Zalau va avea patru reprezentanti la Campionatul European de karate, programat in Polonia, la Lodz, in perioada 25 – 27 mai.

Campionatul National de karate traditional a avut loc la Izvorani, competitia fiind rezervata cadetilor, juniorilor, tineretului si seniorilor, fiind prezenti peste 200 de karateka de la 31 de cluburi din Romania.

Clubul condus de Remus Clitan i-a avut ca reprezentanti pe Calin Marincas, Marc Crecan, Iulia Clitan si George Trifan. Primii trei au obtinut medalii, iar Trifan s-a clasat in afara podiumului, dar a avut o evolutie buna. Calin Marincas, care este si instructorul clubului, a obtinut medalia de aur in proba de fukugo, iar in proba de kumite a fost medaliat cu argint. Marc Crecan a fost medaliat cu argint in proba de kata si cu bronz in proba de embu-mixt, alaturi de Iulia Clitan. Aceasta din urma a obtinut doua medalii de bronz, pe langa cea de la embu-mixt, fiind medaliata cu bronz in proba de fukugo.

Calin Marincas, Iulia Clitan si Marc Crecan au obtinut calificarea la Campionatul European din Polonia, in urma rezultatelor obtinute la finala de la Izvorani, dar si la cea de la Braila, de la sfarsitul lunii aprilie.

In Polonia va fi prezenta si Szeri Roberta, ea urmand sa participe la Cupa Europeana de karate, competitie organizata in cadrul Campionatului European.

Suntem multumiti de rezultatele sportivilor atat la finala de la Braila, cat si la cea de la Izvorani. Ne bucuram ca vom avea si in acest an reprezentanti la o competitie de nivel european, asa cum am facut-o si in ultimii ani. Suntem increzatori si speram sa ne intoarcem cu rezultate bune si din Polonia. Ii multumesc pe aceasta cale doctorului Gabriel Iluta, care s-a ocupat si se ocupa in continuare de recuperarea sportivilor, un detaliu foarte important in pregatire, ne-a declarat presedintele CS Terra Kid Zalau, Remus Clitan.

Cei patru karateka de la clubul zalauan vor fi prezenti in data de 20 mai la lotul national, urmand ca in perioada 25 – 27 mai sa participe la Europene.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »