CS Terra Kid Zalau s-a intors cu opt medalii de la Europenele din Polonia

Magazin Salajean 30 mai 2012 0

CS Terra Kid Zalau s-a intors cu opt medalii de la Europenele din PoloniaDelegatia zalauana alcatuita din trei sportivi de la CS Terra Kid Zalau, care au completat lotul national al Romaniei condus de sensei Dan Stuparu (presedintele FRKT) a facut o figura frumoasa la editia din acest an a Campionatelor Europene de karate traditional, desfasurate in Polonia.

Si de aceasta data, cele mai bune rezultate le-a obtinut instructorul sectiei de karate din cadrul clubului, Calin Marincas. Cel care a fost desemnat de patru ori cel mai bun sportiv al judetului Salaj a fost dublu medaliat cu aur, in proba de kata si kumite echipe, medaliat cu argint in proba de fuku-go si medaliat cu bronz in proba de kumite individual, obtinand astfel patru medalii.

Marc Crecan a intrat si el in posesia a trei medalii. Cele mai bun rezultate au fost obtinute in probele de kumite individual si echipe, unde sportivul pregatit de Calin Marincas a fost medaliat cu aur. Crecan a urcat pe podium si in proba de fuku-go, unde a fost medaliat cu bronz, in timp ce la kata s-a clasat pe locul patru.

O evolutie buna a avut si Iulia Clitan, sportiva zalauana fiind medaliata cu bronz in proba de fuku-go.

Din delegatia zalauana, condusa presedintele Remus Clitan si vicepresedintele Szeri Jozsef, a facut parte si Szeri Roberta, care a participat la Cupa Europeana, competitie rezervata copiilor. Chiar daca nu a reusit sa se claseze pe podium, sportiva de la CS Terra Kid Zalau a avut o evolutie buna, care-i da sperante pentru competitiile viitoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »