CS Luceafarul Balan, in cantonament la Ocna Sugatag

Magazin Salajean 16 februarie 2012 0

CS Luceafarul Balan, in cantonament la Ocna SugatagCele doua grupe de juniori republicani de la Clubul Sportiv Luceafarul Balan vor efectua, incepand de duminica, un stagiu de pregatire de zece zile in statiunea maramureseana Ocna Sugatag, unde a facut cantonamentul de iarna si echipa de Liga a III-a, FC Zalau. Inainte mergeam in cantonament la Sovata, dar conditiile de recuperare sunt mai bune la Ocna Sugatag, a afirmat Emil Ionas, unul dintre antrenorii clubului.

In stagiul de pregatire vor pleca 38 de juniori, plus cei trei antrenori: Emil Ionas, Nicolae Daroti si Ioan Fabian. Vom pune bazele pe pregatirea fizica, dar si pe recuperare, avand in vedere ca perioada dintre prima si a doua parte a campionatului este una de acumulari. Ne-am dorit foarte mult sa ne calificam in play-off-ul Campionatului National cu ambele grupe de juniori republicani, dar, din pacate, in acest an nu s-a putut. Speram insa sa reusim in campionatul viitor, a mai declarat Ionas.

Luceafarul Balan dispune in acest moment de cinci grupe de copii si juniori, plus o grupa de fete, fiind singurul club din Salaj care dispune de o echipa feminina de fotbal: juniori republicani A (copii nascuti intre anii 1993 – 1994), juniori republicani B (1995 – 1996), juniori C (1997 – 1998), juniori D (1999 – 2000) si juniori E (2001). Le oferim copiilor toate conditiile de pregatire. Nu percepem nicio taxa, din contra, celor care vin de la distante lungi le decontam transportul. Avem si o grupa de fete, cu care vrem sa ne inscriem in campionat, probabil chiar de la toamna, ne-a dezvaluit Emil Ionas.

Conducerea clubului intentioneaza sa infiinteze in cadrul clubului si o echipa de seniori, cu care sa evolueze in Liga a IV-a. Avem multi copii care termina junioratul la vara si ar fi pacat sa-i pierdem. Vrem sa le dam posibilitatea sa joace, in continuare, impreuna, in Liga a IV-a, a incheiat Ionas, care a tinut sa le multumeasca pe aceasta cale persoanelor care contribuie la buna desfasurare a activitatii din cadrul clubului: finantatorului Radu Pop, presedintelui Cristian Lupas, Cristian Crisan si Radu Babanas.

Dupa prima parte a Campionatului National de juniori republicani, Luceafarul Balan se situeaza pe locul sapte cu grupa de juniori A, avand 29 de puncte acumulate, in timp ce grupa de juniori B se situeaza pe ultimul loc, avand doar doua puncte acumulate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »