CS Dani-San Zalău, 27 de medalii la Campionatul Naţional

După o ultimă verificare făcută la Cupa Simeria, unde au obţinut 18 medalii, sportivii de la CS Dani-San Zalău, pregătiţi de Dan Chiş, s-au remarcat şi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF, desfăşurat la Piteşti.

Clubul zălăuan a deplsat un lot de 20 de sportivi, cele mai bune rezultate fiind obţinute de Darius Goron, Andrei Creţ şi Sebastian Stejan. Din Delegaţia zălăuană au mai făcut parte: Andrei Chiş, Mihail Chiş, Samuel Benţa, Luca Moldovan, David Almăşan, Darius Hegheduş, Rareş Puşcaş, Erik Sava, Matei Tătar, Alexandru Chende, Andreea Chende, Ştefania Costea, Mirela Murcezan, Ariana Galea, Larisa Borbe, Daciana Făgăraşi şi Daria Făgăraşi, aceştia obţinând la final 27 de medalii.

„Vreau să-i felicit pe copii pentru prestaţia avută şi rezultatele obţinute. Mulţi au avut parte de lupte care le-au pus la grea încercare capacitatea de autocontrol. Toţi s-au mobilizat foarte bine şi mă bucur foarte mult că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ne califica la Campionatul Mondial. Campionatul Naţional este tot mai puternic de la an la an, iar la această ediţie au fost prezenţi 450 de sportivi care s-au întrecut în peste 1250 de probe”, a declarat Dan Chiş.

Leave a Comment