CS Barcău Nuşfalău, o remiză şi două înfrângeri la turneul semifinal

Devenită pentru a noua oară în ultimii 11 ani campioana Sălajului la juniori A1, CS Barcău Nuşfalău a participat la finele săptămânii trecute la turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional. Adversarele sălăjenilor au fost Universitatea Cluj, CS Ineu şi Victoria Carei. Aşa cum era de aşteptat, formaţia clujeană a câştigat această zonă, calificându-se la turneul final ce va avea loc la Bucureşti.
Echipa pregătită de Adrian Damian a debutat la acest turneu cu un rezultat promiţător, 3 – 3 în faţa formaţiei gazdă, Victoria Carei. Paul Şanta a reuşit o „dublă”, iar al treilea gol al sălăjenilor a fost marcat de Eduard Trinka.
A urmat duelul cu Universitatea Cluj, partidă pierdută la limită de CS Barcău Nuşfalău, scor 2 – 3, cele două goluri fiind marcate de Eduard Trinka şi Paul Şanta.
CS Ineu a fost ultimul adversar al formaţiei de pe malul Barcăului, în faţa căreia sălăjenii au cedat cu 2 – 5, golurile sălăjenilor fiind înscrise de Doru Popovici şi Oliver Foriş.
„A fost un turneu reuşit, nu pot să le reproşez nimic băieţilor. Multe goluri am primit în urma unor greşeli de portar. Se vede că la nivel de judeţ nu am avut echipe apropiate valoric, cu care să ducem o luptă strănsă. Mi-a plăcut mult portarul de la „U” Cluj, Andrei Pop. Dacă am fi avut şi noi un astfel de portar, nu cred că ratam calificarea în turneul semifinal. Am utilizat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziţie, mai ales că ştiam că avem şanse mici la primul loc. Cu Victoria Carei puteam câştiga în final, iar cu Universitatea Cluj am fost foarte aproape de o remiză. Una peste alta, am ieşit cu fruntea sus din această competiţie, mai ales că, obiectivul nostru era să trecem de cele două meciuri de baraj”, a declarat Adrian Damian.
Rezultatele complete: CS Ineu – „U” Cluj 2 – 5, Victoria Carei – Barcău Nuşfalău 3 – 3, „U” Cluj – CS Barcău Nuşfalău 3 – 2, CS Ineu – Victoria Carei 3 – 2, Victoria Carei – „U” Cluj 0 – 2, CS Barcău Nuşfalău – CS Ineu 2 – 5.
Clasament: 1. „U” Cluj – 9p; 2. CS Ineu – 6p; 3. Victoria Carei – 1p; 4. CS Barcău Nuşfalău – 1p.

Leave a Comment