CS Barcau Nusfalau a inceput in Slovacia seria amicalelor

Magazin Salajean 10 august 2011 0

CS Barcau Nusfalau a inceput in Slovacia seria amicalelor

Clasata pe locul cinci la finalul editiei trecute a Ligii a IV-a de fotbal, CS Barcau Nusfalau spera sa faca in acest an o figura mai frumoasa. Conducerea si-ar dori ca echipa de pe malul Barcaului sa ocupe la final chiar prima pozitie, insa vicepresedintele Osz Andrei crede ca va fi foarte greu de realizat. La pretentiile pe care le avem, obiectivul pe care ni-l propunem este castigarea campionatului. Va fi insa foarte greu pentru ca nu avem un lot omogen, plus ca intervin si alte probleme.

Formatia condusa de Adrian Damian a inceput luna trecuta pregatirile pentru noul sezon, iar in urma cu o saptamana au sustinut primul amical, chiar in Slovacia, in fata formatiei Pader, echipa cam de talia Nusfalaului, care activeaza in Slovacia in campionatul zonal.

Salajenii s-au impus cu un categoric 8 – 1, dupa ce la pauza aveau avans minim, 2 – 1. Pentru CS Barcau au marcat: Tiberiu Tus (4), Bosca Arnold (2) si Orban Robert (2).

In partida cu formatia slovaca, pentru CS Barcau Nusfalau au evoluat: Elekes Robert – Alexandru Duca, Kallai Geza, Catalin Anghel, Cristian Lontea, Gabor Gabor, Lakatos Karoly, Lazar Zoltan, Kallai Victor, Orban Robert, Bosca Arnold. Au mai evoluat: Lakatos Alexandru si Tus Tiberiu. Antrenor: Adrian Damian.

Seria amicalelor continua in aceasta saptamana pentru echipa din Nusfalau. Ieri, de la ora 18 a avut loc un amical cu Rapid Jibou, iar azi, de la aceeasi ora este programat un nou joc de verificare cu juniorii republicani A de la FC Zalau. Vineri va avea loc al treilea amical din aceasta saptamana, in compania juniorilor republicani A de la Somesul Satu Mare. Toate partidele se desfasoara pe Stadionul Nicolae Mandel din Nusfalau. n Pagina realizata de Marius MORAR

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »