CS Barcau Nusfalau a facut senzatie la Satu Mare

Magazin Salajean 13 ianuarie 2012 0

CS Barcau Nusfalau a facut senzatie la Satu MarePrimul turneu din acest an a fost un real succes pentru juniorii A (1993) de la CS Barcau Nusfalau, care activeaza si in campionatul de juniori din Liga a IV-a.

Echipa pregatita de Adrian Damian a participat la Cupa Sport Mania, turneu international ce a avut loc la Satu Mare, la care au mai fost prezente: Energia Negresti, Ploiesii Ardud, Victoria Petresti, Mateszalka, Sportul Botiz, LPS Bistrita, Schwaben Camin, Csenger, Vointa Doba, Olimpia Satu Mare si Fortuna Calpeni.

Echipa salajeana a evoluat in Grupa B, castigand toate cele trei meciuri sustinute. Cea mai clara victorie s-a inregistrat in partida cu Vointa Doba, pe care Nusfalaul a invins-o cu scorul de 12 – 2. Juniorii lui Damian au invins tot la diferenta mare de scor si Fortuna Calpeni, 6 – 1, iar in meciul cu juniorii de la Olimpia Sate Mare s-au impus, spre surprinderea tuturor, cu scorul de 2 – 1.

In sferturile de finala, echipa de pe malul Barcaului s-a duelat cu Juniorii Satu Mare, de care a dispus cu 8 – 4. Una dintre semifinale a pus, din nou, fata-n fata CS Barcau Nusfalau si Olimpia Satu Mare, meci castigat tot de salajeni, cu acelasi scor 2 – 1.

In finala, echipa antrenata de Adrian Damian a intalnit juniorii de la LPS Bistrita, in fata carora s-au impus cu 3 – 1, castigand astfel turneul. Sincer, nu credeam ca vom castiga turneul. Multa lume nu ne-a dat nicio sansa, dar copiii au evoluat bine si au demonstrat ca, daca exista seriozitate, se poate face treaba si la tara, nu numai la oras. S-au evidentiat Anghel Catalin, Codrut Ardelean si Bosca Arnold, de care s-au interesat la final mai multi antrenori prezenti la turneu, ne-a declarat Adrian Damian.

CS Barcau Nusfalau: Alt Adam, Nagy Adrian, Mare Radu, Bosca Arnold, Budai Istvan, Nagy Cristian, Daniel Gut, Catalin Anghel, Lazar Zoltan, Catalin Ardelean si Jozsa Szabolcs.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »