CS Barcău Nuşfalău a ratat grupele principale

Magazin Salajean 21 iunie 2011 0

CS Barcău Nuşfalău a ratat grupele principale

După 0 – 2 în partida tur, disputată la Nuşfalău, era greu de crezut că CS Barcău din localitate va putea produce surpriza duminică, la Gherla, în manşa retur, pentru a se califica în grupele principale ale Campionatului Naţional de juniori A1. Totuşi, jocul echipei conduse de Adrian Damian a fost mai bun decât în partida de la Nuşfalău, chiar dacă aceştia nu au marcat niciun gol, duelul de la Gherla încheindu-se la egalitate, scor 0 – 0. Sunt foarte dezamăgit că nu am reuşit să ne calificăm în grupe, fiindcă mi-am dorit foarte mult acest lucru. Copiii au jucat la Gherla mai bine decât în partida tur, au jucat ce trebuiau să joace şi la Nuşfalău, însă s-au trezit prea târziu.

Tehnicianul echipei din Nuşfalău a declarat că a avut parte şi de un arbitraj părtinitor. În minutul 18 am avut penalty clar, arbitrul de centru a dictat penalty, gazdele au protestat, iar după câteva discuţii cu cei de pe banca lor de rezerve, a mutat lovitura în afara careului. Nu ne-a lăsat să trecem de mijlocul terenului decât foarte rar. Am filmat meciul, pentru că mă aşteptam la aşa ceva, însă sunt convins că şi dacă aş face sesizare la federaţie, nu s-ar schimba nimic. Sunt convins că, dacă în locul nostru ar fi fost Bihorul, Timişoara sau alt club cu renume, arbitrul nu ar fi avut curajul să facă aşa ceva. Noi însă suntem prea mici şi nu prezentăm importanţă. Mergem înainte, nu cedăm, şi sunt convins că la anul, dacă rămânem cu acest lot, vom face o figură mai bună. Îmi voi lua toate măsurile, pentru a nu mai avea surprize. Le mulţumesc celor care au fost alături de noi, în special domnului Osz Andrei, de la Euroglia.

Damian, care este şi preşedintele clubului Barcău Nuşfalău, s-a arătat dezamăgit şi de sprijinul primit partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj. La meciul de la Gherla au fost prezenţi preşedintele AJF Cluj şi AJF Târgu Mureş, iar noi nu am avut niciun reprezentant. Preşedintele AJF Sălaj nu a fost prezent nici măcar la meciul de la Nuşfalău. Acesta este interesul pentru fotbalul sălăjean şi ne mai mirăm de ce nivelul din Liga a IV-a este foarte scăzut. Atâta timp cât vor exista jucători care evoluează pe fals, iar AJF-ul nu va lua măsuri, fotbalul din judeţ nu va progresa. Cât timp o echipă cotizează la AJF are toate în regulă, inclusiv baza sportivă. Îmi pare rău că trebuie să spun aceste lucruri, dar sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă la nivel de judeţ.

Lotul echipei CS Barcău Nuşfalău: portari – Mihai Blidar, Kallai Iosif, Foris Sandor; jucători de câmp – Cristian Lontea, Cătălin Anghel, Josza Szabolcs, Budai Istvan, Nagy Cristian, Daniel But, Lazăr Zoltan, Ionuţ Hosu, Boşca Arnold, Codruţ Ardelean, Alin Todoran, Bogdan Crişan, Bakai Tibor, Kallai Maradona, Sijarto Dănuţ, Cătălin Bologa, Tonko Robert şi George Drăgan. Antrenor: Adrian Damian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »