CS Barcău Nuşfalău întâlneşte campioana Clujului

Magazin Salajean 16 iunie 2011 0

CS Barcău Nuşfalău întâlneşte campioana Clujului

Azi, ora 17:30, Stadion Nicolae Mandel Nuşfalău

CS Barcău Nuşfalău – Olimpia Gherla

Devenită pentru a doua oară campioana judeţului Sălaj la juniori A1, CS Barcău Nuşfalău va susţine azi prima manşă din dubla cu Olimpia Gherla – câştigătoarea judeţului Cluj. Primul meci va avea loc pe Stadionul echipei din Nuşfalău, urmând ca manşa retur să se dispute duminică, la Gherla, de la ora 17:30, la fel ca jocul de azi.

Cele două partide vor conta pentru barajul de calificare în grupele principale ale Campionatului Naţional de juniori A1. Vor avea 40 de meciuri de baraj, urmând ca echipele câştigătoare să se califice în grupele principale, unde cele 20 de echipe vor fi împărţite în patru grupe a câte cinci echipe.

Antrenorul grupei de juniori A1 de la Barcău Nuşfalău, Adrian Damian, care este şi preşedintele clubului, este încrezător înaintea celor două jocuri, însă este convins că Olimpia Gherla este un adversar puternic, peste care nu va trece uşor. Am văzut echipa doar o dată, nu o cunosc foarte bine, însă sunt convins că este un adversar puternic, care nu se bazează pe forţă, ci pe tehnică. Sunt încrezător în şansele echipei mele şi sper ca jucătorii să nu aibă emoţii mâine la ora începerii jocului. Emoţii ar trebuie să am eu, nu ei pentru că nu au nimic de pierdut. Obiectivul ni l-am îndeplinit, dar eu îmi doresc foarte mult să ajungem în grupele principale, a declarat tehnicianul echipei din Nuşfalău.

Lotul echipei CS Barcău Nuşfalău: portari – Mihai Blidar, Kallai Iosif, Foris Sandor; jucători de câmp – Cristian Lontea, Cătălin Anghel, Josza Szabolcs, Budai Istvan, Nagy Cristian, Daniel But, Lazăr Zoltan, Ionuţ Hosu, Boşca Arnold, Codruţ Ardelean, Alin Todoran, Bogdan Crişan, Bakai Tibor, Kallai Maradona, Sijarto Dănuţ, Cătălin Bologa, Tonko Robert şi George Drăgan. Antrenor: Adrian Damian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »