Crosul Rotary, o competiţie pentru elevii din municipiu

Marius Morar 18 mai 2017 1
Crosul Rotary, o competiţie pentru elevii din municipiu

Crosul Rotary rămâne una dintre cele mai importante acţiuni organizate de Clubul Rotary la nivel de municipiu, competiţia urmând să se desfăşoare şi în acest an. Evenimentul este programat marţi, 23 mai, începând cu ora 17:30, elevii participanţi şi profesorii fiind aşteptaţi pe platoul de marmură din faţa Prefecturii.
Dacă în 2016 a fost organizată şi o categorie open, în acest an, competiţia va fi rezervată doar elevilor, aceştia urmând a fi împărţiţi în opt categorii: elevi din clasele V – VII, VII – VIII, IX – X şi XI – XII atât la masculin, cât şi la feminin.
Se va alerga pe Bulevardul “Mihai Viteazu”, startul crosului fiind din faţa Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, iar sosirea, la intersecţia de lângă ceas.
Organizatorii au pregătit premii importante pentru primii trei clasaţi la fiecare categorie.
Vom reveni şi cu alte detalii într-o ediţie viitoare.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Teodor Ianchis 18 mai 2017 at 23:41 - Reply

    Sa cat de interesati sunt tineri liceeni si profi lor de a se misca din fata calculatorului si telefonului ..

Lasa un Raspuns »