Crosul Rotary, la a doua editie consecutiva

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Crosul Rotary, la a doua editie consecutivaClubul Rotary Zalau, in parteneriat cu Primaria Zalau, Consiliul Local Zalau si Inspectoratul Scolar Judetean, organizeaza pentru a doua oara consecutiv Crosul Rotary. La buna organizare vor contribui si Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Salaj.

Daca anul trecut au luat startul aproximativ 1200 participanti, organizatorii preconizeaza ca in acest an sa fie prezente peste 1500 persoane. Concursul va avea loc maine de la ora 16,30 si va fi organizat la sase categorii de varste: clasele V-VI, clasele VII – VIII, clasele IX – X, clasele XI – XII, Open 20 – 40 ani, Open peste 40 ani. Traseul va fi pe bulevardul Mihai Viteazu, urmand ca startul sa se dea de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, iar finalul cursei, la intersectia de langa Casa de Cultura.

Avand in vedere ca scopul acestui eveniment este promovarea miscarii, organizatorii vor pune la dispozitie 730 de tricouri. Initiatorul acestui eveniment este Gheorghe Tadici, membru fondator al clubului Rotary din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »