Crosul Olimpic a mobilizat sute de tineri zalauani

Magazin Salajean 1 iunie 2007 0

Crosul Olimpic a mobilizat sute de tineri zalauani

Zalaul a gazduit miercuri, 30 mai, competitia sportiva Crosul Olimpic, organizata de catre Directia pentru Sport a Judetului Salaj , in parteneriat cu Filiala Judetului Salaj a Academiei Olimpice Romane si Asociatia Judeteana de Atletism. Concursul a fost organizat pe doua categorii de varsta respectiv, clasele a V-VIII si clasele IX-XII, atat la fete, cat si la baieti. Desi vremea a fost nefavorabila, la cros au participat peste 750 de elevi si tineri. Au fost rasplatiti 200 de elevi pentru participare cu tricouri primite de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, la care s-au mai adaugat 60 din partea D.S.J. Salaj. Pentru efortul depus de catre tineri, cei mai buni 200 au primit diplome de la Comitetul International Olimpic, cu semnatura presedinelui acestuia.

Ioan Iles, reprezentantul C.O.R., a apreciat ca profesorii de educatie fizica si sport de la unitatile de invatamant din Zalau isi indeamna elevii pe calea cea buna, sporind astfel interesul tinerilor pentru acest gen de competitii sportive si, in acelasi timp, pentru o viata mai sanatoasa si activa.

La organizarea si desfasurarea competitiei au oferit un sprijin deosebit si Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Politia de Proximitate Zalau si Serviciul Politiei Rutiere, care au avut grija si de concurenti, astfel incat totul sa se desfasoare fara incidente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »