Cristina Santamarean, sportiva anului la CSS Zalau

Magazin Salajean 20 decembrie 2006 0

Cristina Santamarean, sportiva anului la CSS ZalauLa fel ca anul trecut, handbalista Cristina Lia Santamarean ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai buni zece sportivi ai Clubului Sportiv Scolar Zalau. Daca anul trecut a fost componenta a echipei de junioare I, de anul acesta Cristina face parte si din lotul de senioare antrenat de Ioan Gherhardt. Avand in vedere ca Tereza Tamas s-a transferat in aceasta vara la Oltchim Ramnicu Valcea, iar Mirela Nichita nu va mai putea evolua o perioada destul de lunga, din cauza unei duble rupturi de ligamente si menisc, Santamarean a ajuns chiar o piesa de baza in echipa HC Zalau. Si in ultima partida, pe care formatia zalauana a sustinut-o la Buzau, Cristina a evoluat aproape tot meciul. Cel mai bun rezultat obtinut in acest an de handbalista zalauanca, a fost locul III cu echipa nationala de tineret la Campionatele Mondiale din Canada. Totodata, Cristina a mai obtinut cu echipa nationala de tineret si locul I la Turneul International din Franta si locul III la Turneele Internationale din Turcia si Polonia. Santamarean are dubla legitimare, la echipa de junioare I, cu care s-a calificat in turneul semifinal si la HC Zalau.

1. Cristina Lia Santamarean (handbal CSS – HC Zalau), antrenoare: Elena Tadici. Performante: locul III la CM de tineret, din Canada; locul I la Turneul International din Franta si locul III la Turneele Internationale din Turcia si Polonia;

2. Vincze Andrada (tenis de masa CSS – CSM Armatura Zalau). In prezent se pregateste la Centrul Olimpic Bistrita. Performante: locul III la dublu fete, in cadrul Campionatului National de junioare I; locul V pe echipe, locul II la dublu fete, locul III la dublu mixt si locul V la individual, in cadrul Campionatului National de junioare II; locul III la dublu fete, locul II la dublu mixt, locul III pe echipe si locul V la individual, in cadrul Campionatelor Nationale ale CSS-urilor, rezervate junioarelor II; locul I pe echipe si locu I la individual, in cadrul Cupei Bistrita; locul V cu echipa de senioare la Cupa Romaniei; locul III cu echipa Romaniei, locul III la dublu junioare si locul I la individual, in cadrul Open-ului Ungariei; locul I la individual si locul I la dublu, in cadrul Open-ului de la Szolnok; locul I la individual si locul III cu echipa la Cupa Satelit din Cehia; locul I pe echipe, locul I la dublu si locul II la individual, in cadrul Turneului din Slovacia; locul II pe echipe, in cadrul Open-ului din Serbia; locul I la individual, in cadrul Turneului International de la Czegled; locul II la individual si locul I pe echipe la Turneul International de la Topolceany; locul I la junioare si locul II la senioare la Memorialul Mike Stefan.

3. Ionut Balota (atletism CSS – CSM Armatura Zalau), antrenori: Radu Rus si Petre Seutea. Performante: locul I cu echipa de tineret CSS – CSM Zalau si locul VIII la individual Campionatele Nationale de cros; locul II cu echipa de seniori CSS – CSM Zalau, locul XIV la individual si locul I cu echipa de tineret, in cadrul Campionatului National de cros; locul II cu echipa CSS – CSM Zalau II de juniori I si locul VIII la individual, in cadrul Campionatului National de maraton; locul II cu echipa CSS – CSM Zalau, locul III cu echipa de tineret, locul XI la individual tineret, locul III cu echipa de juniori si locul V la individual, in cadrul Campionatului National de alergare pe sosea; locul IV cu echipa de tineret CSS – CSM Zalau si locul XVl a individual, in cadrul Campionatului National de maraton; locul VIII in proba de 10.000 metri la Campionatul National de juniori I.

4. Alin Ciupe (tenis de masa CSS – CSM Zalau), antrenor: Augustin Muresan. Performante: locul III la dublu, locul III la dublu mixt si locul IV la individual, in cadrul Campionatului National de juniori II; locul IV la Top 12, rezervat juniorilor II; locul IIIla individual, la juniori II si locul III cu echipa de juniori II, in cadrul Cupei Bistrita; locul VIIIl a individual, la Campionatul National de juniori I; locul VI cu echipa CSS-CSM Zalau, la Campionatul National de juniori II; locul III pe echipe, la juniori I, locul II la dublu mixt, juniori II si locul VI la individual, in cadrul Campionatului National al CSS-urilor; locul II la individual si locul III la dublu, in cadrul Turneului de la Szolnok; locul III la individual, juniori II, in cadrul Turneului de la Zegled; locul III la dublu, in cadrul Balcaniadei de juniori II.

5. George Tadici si Cristian Pop (volei CSS – CS Remat Zalau), antrenori: Vasile Ilies, Iuliu Briscan si Mircea Spatacean. Performante: locul II cu echipa nationala de tineret, la Campionatul Balcanic; locul IV la turneul de calificare la Campionatele Europene; calificare in turneul semifinal cu echipa de juniori I.

6. Andrei Sauca (atletism CSS Zalau), antrenor: Nelian Ianchis. Performante: locul II in proba de 200 metri si locul III in proba de 300 metri, la Campionatul National de juniori III; locul VI cu echipa, la Campionatul National de cros; locul II la seniori, in proba de 400 metri, la Cupa Romaniei; locul I in proba de 100, 200 si 400 metri la Campionatul Judetean de juniori II si III; locul I la Cupa 25 octombrie; locul II in proba de 200 metri si locul IV in proba de 900 metri, la Cupa Transilvania.

7. Demeter Boglarka (tenis de masa CSS – CSM Armatura Zalau), antrenor: Anca Tatar. Performante: locul V cu echipa la Campionatul National de junioare II; locul II la dublu mixt, junioare II si locul III pe echipe la junioare III, in cadrul Campionatului National al CSS-urilor; locul I la individual si locul I la dublu, in cadrul Turneului International din Ungaria.

7. Bogdan Muresan (tenis de masa CSS – CSM Armatura Zalau) antrenor: Augustin Muresan. Performante: locul VI la Campionatul National de juniori II; locul VII pe echipe la Campionatul National de juniuori III; locul III la Memorialul Gyorfi Tibor din Ungaria; locul III pe echipe, juniori III, locul III la dublu baieti si locul V la individual, juniori III, in cadrul Campionatului National al CSS-urilor; Locul III la Campionatul Municipal de seniori; locul V la individual, in cadrul Turneului International de la Czegled; locul I la Cupa Eliberarii; locul I la Cupa Sperantei de la Oradea.

8. Mihaela Cheta (handbal CSS Zalau), antrenor: Dan Pavel. Performante: locul III cu echipa Romaniei de junioare la turneul International din Slovacia; locul IV la Turneul International din Franta; locul III la Turneul International din Germania; calificata cu echipa de junioare a CSS-ului la turneul semifinal.

9. Radu Predescu si Kis Gabriel (volei CSS Zalau), antrenori Marin Silaghi si Dan Predescu. Performante: locul II la Campionatul National de juniori III. Totodata cei doi voleibalisti se afla in componenta lotului national de juniori III.

10. Szalontai Szabolcs (lupte libere CSS Zalau), antrenor: Ioan Pantea. Performante: locul III la Campionatul National de juniori III; locul I la Cupa Unirii; locul I la Memorialul O. Feher din Satu Mare.

10.Ionut Iacob (fotbal CSS Zalau), antrenor: Calin Pop. Performante: campion judetean cu echipa de juniori de la CSS Zalau in editia 2005-2006; locul IV la nivel de judet, cu echipa de seniori in editia 2005-2006; locul II cu echipa in editia 2006-2007, in urma turului de campionat al Ligii a IV-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »