Cristina Santamarean si Vincze Andrada, sportivele anului la CSS Zalau

Magazin Salajean 14 decembrie 2007 0

Cristina Santamarean si Vincze Andrada, sportivele anului la CSS Zalau

La fel ca in ultimii doi ani, handbalista Cristina Lia Santamarean a fost desemnata si in acest an sportiva anului la Clubul Sportiv Scolar Zalau. Insa, in acest an, alaturi de ea, pe prima pozitie se afla si tenismena Vincze Andrada, sportiva cu dubla legitimare la CSS – CSM Zalau. Daca anul trecut cel mai bun rezultat obtinut de sportiva cu dubla legitimare la CSS – HC Zalau a fost medalia de bronz la Campionatul Mondial din Canada, in acest an Santamarean a cucerit medalia de bronz cu nationala de tineret la Campionatul European din Turcia. A fost una dintre piesele de baza la europenele din Turcia, fiind chiar titulara in unele partide. Si Vincze Andrada a obtinut in acest an un rezultat de exceptie, devenind campioana nationala la junioare II. Podiumul este completat de tenismenul Alin Ciupe si handbalista Alina Czeczi. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la CSS Zalau va avea loc maine, de la ora 18,30, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau.

Clasamentul complet:

Locul 1 – Lia Cristina Santamarean (90 de puncte, handbal, antrenor Elena Tadici). Este componenta a lotului national de tineret si are dubla legitimare la CSS – HC Zalau. Este titulara la echipa de junioare I de la CSS Zalau, care s-a calificat la turneul semifinal. In acest an a obtinut locul II cu nationala de tineret a Romaniei la turneul din Ungaria (1 – 3 august 2007); locul I cu nationala de tineret a Romaniei la turneul de pregatire din Turcia (23 – 27 iulie 2007); medaliata cu bronz la Campionatul European de tineret (10 – 19 august 2007). In partida Romania – Suedia a fost desemnata cela mai buna jucatoarea meciului.

Locul 1 – Vincze Andrada (90 de puncte, tenis de masa, antrenor Victor Puie). Pe plan national a castigat locul III cu echipa (Vincze, Weisz si Igna) la Campionatul National de juniori II (12 – 14 ianuarie 2007, Slatina); locul II la dublu fete (Vincze – Postoaca) si locul IV la individual la Campionatul National de juniori I (20 – 24 aprilie 2007, Constanta); locul II la Top 12, rezervat juniorilor II (12 – 13 mai 2007, Targu Secuiesc); locul I la individual, locul II la dublu fete (Vincze – Postoaca); locul III la dublu mixt (Vincze – Cuceu) la Campionatul National de juniori II (20 – 22 mai 2007, Zalau).

Pe plan international a castigat locul I in proba de dublu fete (Vincze – Postoaca) la Openul Slovaciei (3 – 5 noiembrie 2006); locul I pe echipe (Vincze – Postoaca) la Openul Ungariei (18 – 19 ianuarie 2007); locul I la dublu fete (Vincze – Postoaca) si locul III la simplu fete in cadrul Memorialului Neumann (2 – 4 februarie, Budapesta); locul I pe echipe (Vincze – Postoaca) si locul I la dublu fete (Vincze – Postoaca) la Openul Cehiei (9 – 10 februarie 2007); locul I pe echipe (Vincze – Postoaca), locul II la dublu fete (Vincze – Postoaca) si locul V-VIII in proba de individual la Openul Austriei (7 – 10 aprilie 2007); locul II la individual si locul II pe echipe (Vincze – Postoaca) la Openul Sloveniei (12 – 14 aprilie 2007); locul I pe echipe (Vincze – Postoaca) si locul II la individual la Cupa Bistrita; locul III cu echipa Romaniei la Openul Poloniei; locul V cu echipa si locul XVI la individual la Campionatele Europene (iulie 2007); locul I la dublu si locul II la individual in cadrul Memorialului Szent Istvan (august 2007, Ungaria). Este componenta a lotului national si componenta a Diviziei A, evoluand in esaloane superioare.

Locul 2 – Alin Ciupe (70 de puncte, tenis de masa, antrenor Augustin Muresan). Este component al lotului national si are dubla legitimare cu Sinterom Bucuresti. A obtinul in acest an locul V la dublu baieti (Ciupe- Labo) la Campionatul National de juniori I (20 – 22 aprilie, Constanta); locul V la Top 12 in proba de dublu baieti; locul III la Campionatul National de tineret.

Pe plan international a obtinut locul III la Cupa Satelit Slovacia, la juniori I; locul III la individual la Cupa Bistrita – Campionatele Internationale ale Romaniei (8 – 10 martie 2007).

Locul 3 – Alina Czeczi (68 de puncte, handbal, antrenor Dan Pavel). Este componenta a lotului national de tineret si a echipei de junioare I de la CSS Zalau. Are dubla legitimare cu HC Zalau. A obtinut locul III la Campionatul National de junioare I; locul II cu echipa nationala de tineret a Romaniei la turneul din Polonia; locul I la Turneul International al Romaniei (Braila, 2007).

Locul 4 – Weisz Eniko si Andreea Igna (45 de puncte, tenis de masa, antrenor Gabriela Iosif). Au castigat in acest an locul III la dublu, in cadrul Campionatului National de juniori II; locul III la Campionatul National la de juniori II; locul VII-VIII la Top 12, juniori II; locul III la dublu fete in cadrul Memorialului Szent Istvan Ungaria. Ambele au dubla legitimare cu CSM Armatura Zalau si sunt componente ale lotului national.

Locul 5 – Szalontai Szabolcs (40 puncte, lupte libere, antrenor Ioan Pantea). Este campion national la juniori III, la categoria 38 kilograme si campion judetean la aceeasi categorie. A obtinut locul I la Memorialul Leontin Bindiu. Este component al lotului national de perspectiva.

Locul 6 – Radu Predescu si Kis Gabriel (38 de puncte, volei, antrenori Marin Silaghi si Dan Predescu). Sunt componenti ai lotului national de cadeti si au dubla legitimare cu Centrul Olimpic Dej. Au obtinut locul III la turneul semifinal din cadrul Campionatului National de juniori I; locul IV la Campionatul National de juniori II. Ambii sunt titulari la echipele de juniori I si II de la CSS Zalau.

Locul 7 – Maura Rosan (30 de puncte, handbal, antrenor Nicolae Medrea). Este componenta a lotului national de cadete si componenta de baza a echipei de junioare II de la CSS Zalau. A obtinut locul IX la turneul final al Campionatului National de junioare II de la Ramnicu Valcea.

Locul 7 – Alexandru Labo (30 de puncte, tenis de masa, antrenor Augustin Muresan). A fost locul I la Campionatul National al CSS-urilor la individual si locul III in proba pe echipe. Are dubla legitimare cu CSM Armatura Zalau si evolueaza in Divizia A2.

Locul 8 – Murani Zsolt (25 de puncte, lupte libere, antrenor (Ioan Pantea). A castigat locul II la Campionatul National al CSS-urilor la categoria 54 de kilograme. Este campion judetean la aceeasi categorie; campion national cu echipa, etapele I si II; locul I la Memorialul Leontin Bindiu.

Locul 8 – Cosmin Ardelean (25 de puncte, atletism – aruncare a greutatii, antrenor Radu Nicolae Rus). A obtinut locul VI la Campionatul National de juniori I; campion judetean la juniori I; locul IV la Memorialul Doina Melinte; locul IV la Memorialul Atletilor Clujeni; locul III la Cupa Transilvania.

Locul 9 – Dan Mirsidan (20 de puncte, atletism, antrenor Radu Andrei Rus). A obtinut locul IV la Campionatul National de juniori III in proba de 1.500 de metri obstacole; locul II la Campionatul Judetean de Cros, juniori III; locul XI la Campionatul National de cros, juniori III; locul IV la Crosul Gabriela Szabo; locul III la Memorialul Atletilor Clujeni; locul II la Cupa CSS.

Locul 9 – Alina Horoi (20 de puncte, atletism – sulita, antrenor Radu Rus). A obtinut locul V la Campionatul National de juniori III; campioana judeteana de juniori I, II si III; locul II la Cupa Transilvania, juniori II si III; locul II la Cupa Romaniei, juniori III.

Locul 10 – Mihai Ciupe (18 puncte, volei, antrenori Marin Silaghi si Georgeta Dobrota). Este component al lotului de perspectiva (juniori III). A castigat locul IV la turneul final al Campionatului National de juniori III. Este component de baza al echipei CSS Zalau.

Locul 10 – Vlad Valcauan (fotbal, antrenor Calin Pop). Are dubla legitimare cu FC Zalau. Este titular in echipa de juniori I care activeaza in Liga Nationala si titular al echipei de seniori de la FC Zalau. A castigat locul IV la Campionatul National de juniori A, Liga a IV-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »