Cristian Boldut, al treilea antrenor de kyokushin din tara

Magazin Salajean 18 decembrie 2008 0

Cristian Boldut, al treilea antrenor de kyokushin din tara

La finalul saptamanii trecute a avut loc la Oradea Cupa Romaniei la karate kyokushin, pe echipe, la categoriile: juniori, tineret si seniori, la finalul careia au fost premiate atat cluburile, cat si antrenorii de kyokushin din tara. In clasamentul antrenorilor, Cristian Boldut, antrenor CS Vidalis Zalau, s-a situat pe pozitia a treia, alaturi de oradeanul Marius Iloc. Pe primele doua locuri s-au situat surorile Anca Wallmen (nascuta Chirila) si Viviana Chirila, campioane europene in acest an la senioare. In clasamentul cluburi, CS Vidalis Zalau s-a clasat pe locul doi, in urma echipei Gym Oradea, la care evolueaza campioni europeni de kata si kumite. Clubul Sportiv Vidalis a participat la Cupa Romaniei cu patru echipe (trei de tineret si una de seniori). Echipele au fost alcatuite din: echipa A – Mihai Avram, Claudiu Meleg, Alin Isa; echipa B – Catalin Crisan, Sorin Tamas, Olimpiu Cheseli; echipa C – Dan Tuns, Paula Mare, Marius Hosu; seniori – Florin Pop, Romeo Ilies, Sergiu Brisc. Echipa de tineret A s-a clasat pe locul doi la final, dupa ce a castigat doua meciuri.

Daca din partea sportivilor Mihai Avram si Alin Isa se astepta o evolutie mai buna, avand in vedere experienta pe care o au, Claudiu Meleg a surprins prin evolutia avuta, dand dovada de spirit de lupta. Echipa de tineret C a avut o comportare buna, clasandu-se la final pe locul trei. Acelasi loc l-a ocupat la final si echipa de seniori, care a avut de disputat meciuri extrem de grele. La seniori, Romeo Ilies a pierdut in cele din urma la puncte, chiar daca la proba de cantar a fost cu noua kilograme mai usor decat adversarul sau.

Daca diferenta era de zece kilograme, conform regulamentului open, sportivul mai usor era declarat invingator. Florin Pop a castigat meciul sustinut in fata unui campion national din Oradea, avand o evolutie spectaculoasa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »