Costin si Onicas vor conduce fotbalul salajean in urmatorii patru ani

Magazin Salajean 13 decembrie 2010 0

Costin si Onicas vor conduce fotbalul salajean in urmatorii patru aniAlegerile pentru noua conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj au inceput, am putea spune, chiar cu un scandal. Anumiti reprezentanti ai cluburilor din Liga a IV-a si a V-a au fost nemultumiti de faptul ca la alegerile de sambata au avut drept de vot si reprezentantii echipelor de minifotbal ce activeaza in campionatul de la Baza Sportiva Onix. Prin vocea primarului din Nusfalau, Radu Mate, acestia au cerut sa le fie explicat modul in care au fost facute demersurile ca reprezentantii echipelor de minifotbal sa aiba drept de vot. Desi le-a fost prezentat modul in care au fost afiliate echipele de minifotbal al AFJ Salaj, si data afilierii (09.09.2008), conducatorii cluburilor au ramas tot nemultumiti, dar au decis sa participe la alegeri chiar si in aceste conditii.

S-a votat prima data pentru functia de presedinte, unde si-au depus candidatura doua persoane: Dan Costin si Birtalan Attila, primul castigand detasat, cu 38 de voturi pentru si doar trei impotriva, unul fiind anulat. Multumesc pentru increderea care mi-au acordat-o delegatii echipelor la aceasta Adunare Generala. Sper sa realizez lucruri mult mai bune decat cele care au fost pana acum si sa am o colaborare buna cu toti membrii afiliati, au fost primele cuvinte ale presedintelui Dan Costin, care se afla la al doilea mandat, ocupand aceasta functie inca din 2005.

Pentru functia de vicepresedinte au candidat Ioan Onicas si Vincze Ioan, primul castigand cu 26 de voturi pentru si 16 impotriva. Vizibil nemultumit de rezultatul final, Vincze Ioan a declarat: Este o marsavie ceea ce s-a facut cu echipele de minifotbal. Daca reprezentantii acestora nu aveau drept de vot eram la egalitate cu Onicas dupa primul tur.

S-au ales apoi reprezentanti in Biroul Executiv de la cele doua Ligi si de la cluburile de copii si juniori si minifotbal. Osz Andrei, vicepresedintele CS Barcaul Nusfalau va reprezenta echipele din Liga a IV-a, Costel Ardelean, presedintele Gloria Ban, a fost ales reprezentantul cluburilor din Liga a V-a, iar Leontin Moga, de la Simoda, va reprezenta cluburile de copii si juniori si minifotbal. Si aici au aparut discutii, anumiti conducatori de cluburi fiind nemultumiti de faptul ca echipele de minifotbal au fost bagate in aceeasi oala cu cluburile de copii si juniori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »