Costin si Birtalan se bat pentru sefia fotbalului salajean

Magazin Salajean 30 noiembrie 2010 0

Costin si Birtalan se bat pentru sefia fotbalului salajean

Vineri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru postul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Salaj, observatorul Birtalan Attila intrand in lupta pe ultima suta de metri, alaturi de actualul presedinte, Dan Costin. Chiar daca, la un moment dat a avut intentia de a candida la aceasta functie si Vincze Ioan, observator in Liga a IV-a, acesta nu si-a mai depus candidatura in cele din urma.

Drept de vot au toti reprezentantii echipelor din Liga a IV-a si a V-a, dar si reprezentantii cluburilor de copii si juniori care sunt la zi cu taxele.

Adunarea Generala Ordinara de Alegeri va avea urmatoarea ordine de zi: 1. Alocutiunea presedintelui; 2. Apelul nominal al delegatilor; 3. Desemnarea a trei persoane pentru intocmirea procesului verbal; 4. Desemnarea persoanelor care verifica scrutinul, Comisia de validare a voturilor; 5. Alegerea presedintelui si a vicepresedintelui AJF Salaj, confirmarea validitatii alegerilor desfasurate portrivit art. 38 din Statutul AJF Salaj.

Alegerile sunt programate in data de 11 decembrie, de la ora 11, la Colegiul National Silvania Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »