Cosmin Tilinca si-a amanat prezenta sub Magura

Magazin Salajean 31 august 2010 0

Cosmin Tilinca si-a amanat prezenta sub Magura

Fostul atacant al echipei Pandurii Targu Jiu va afla azi prin ce modalitate isi va rezilia contractul cu clubul gorjean

Desi era asteptat la antrenamentul de ieri al echipei FC Silvania, fostul atacant al echipei Pandurii Targu Jiu nu a mai ajuns la Simleu Silvaniei, deoarece azi trebuie sa fie prezent la sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Cazul lui Cosmin Tilinca a fost analizat si saptamana trecuta, insa decizia finala s-a amanat pentru aceasta saptamana. El nu a venit la antrenament pentru ca maine (n.r. azi) trebuie sa fie prezent la Bucuresti, la Comisia de Disciplina, ne-a declarat presedintele de la FC Silvania, Ioan Gurzau.

Va reamintim ca oficialii clubului gorjean au decis in aceasta vara sa rezilieze contractul cu jucatorul originar din Turda, insa acesta este de acord doar daca Pandurii platesc suma de 40.000 de euro. Conducerea clubului CS Pandurii Lignitul Targu Jiu a hotarat incetarea raporturilor contractuale cu jucatorul Tilinca Cosmin din cauza activitatii sportive nesatisfacatoare depuse de acesta in sezonul 2009 – 2010, in care Pandurii Targu Jiu a retrogradat din punct de vedere sportiv in Liga a II-a, se specifica intr-un comunicat oficial, publicat pe site-ul pandurilor. Mi s-a adus la cunostinta faptul ca mi se va rezilia contractul, dar nu am acceptat rezilierea. Eu mai am doi ani de contract cu Pandurii si am propus o varianta de reziliere prin care sa mi se dea 40.000 de euro si sa plec. Cum nu au fost de acord, ramane sa ma adresez comisiilor FRF. Ne judecam si voi cere banii pe cei doi ani de contract, a spus spus in urma cu cateva zile Tilinca.

Jucatorul care a mai evoluat la CFR Cluj, unde a fost coleg in atac cu Adrian Anca (actualul antrenor de la FC Silvania) si la Gloria Bistrita, s-a aratat dispus sa evolueze pentru clubul de sub Magura, insa totul se va sti abia in aceasta dupa-amiaza, dupa sedinta Comisiei de Disciplina.

Pe de alta parte, chiar daca Tilinca nu va mai ajunge la FC Silvania, clubul de sub Magura ar putea transfera alti jucatori in perioada imediat urmatoare, chiar daca noul sezon a inceput deja. Aceasta, deoarece presedintele Ioan Gurzau a fost nemultumit de evolutia unor jucatori in partida de la Deva, fotbalisti de care clubul simleuan s-ar putea desparti in aceasta saptamana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »