Cosmin Sabou ratează Liga a II-a

Magazin Salajean 23 iunie 2011 0

Cosmin Sabou ratează Liga a II-a

Dorit la un moment dat la Politehnica Iaşi de managerul Leo Grozavu, fostul său antrenor de la FC Armătura Zalău, mijlocaşul Cosmin Sabou se pare că nu va putea evolua în sezonul viitor în Liga a II-a, deoarece conducerea clubului FC Zalău nu este de acord cu rezilierea contractului

Ultimul tren pentru mijlocaşul Cosmin Sabou se pare că a plecat deja din staţie. Deşi, la un moment dat, managerul echipei Politehnica Iaşi, Leo Grozavu, s-a arătat interesat de serviciile fotbalistului zălăuan, şansele ca Tasotti să evolueze din toamnă în Liga a II-a sunt aproape nule. Eu m-am interesat la un moment dat de situaţia lui Sabou de la FC Zalău, în ce formă este el şi dacă ar dori să mai joace la nivelul Ligii a II-a. Practic, eu am vrut să-i mai acord o şansă pentru că el are deja o vârstă şi e mai greu să faci acum pasul spre un eşalon superior. Am înţeles însă că cei de la FC Zalău nu vor să-i dea dezlegare, iar noi nu ne permitem să dăm bani pe un jucător de 31 de ani care activează în Liga a III-a, ne-a declarat managerul Leo Grozavu.

Încrezător la începutul acestei luni, când a aflat că ar putea juca din vară pentru Poli Iaşi, mijlocaşul Cosmin Sabou s-a rezumat ieri la a spune că încă mă aflu sub contract cu FC Zalău, iar eu nu pot lua nicio decizie. Dacă conducerile celor două cluburi nu se înţeleg nu am cum să plec de la FC Zalău.

Chiar dacă la FC Zalău încă nu s-a stabilit strategia pentru următorul sezon, preşedintele Ioan Morar nu este de acord cu plecarea mijlocaşului zălăuan la o altă echipă. Sabou mai are doi ani de contract cu noi. Nu pot să-l las să plece fără nicio pretenţie, fiindcă este un jucător cu experienţă de care avem nevoie în continuare, a precizat, încă de la începutul acestei luni, oficialul clubului FC Zalău.

Reunirea lotului echipei Poli Iaşi este programată în data de 4 iulie, după care, spre finalul lunii, va urma un cantonament în Austria.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »