Corona s-a impus în faţa Zalăului, după un meci incrâncenat

magazinsalajean 27 iulie 2012 2
Corona s-a impus în faţa Zalăului, după un meci incrâncenat

Corona Braşov – HC Zalău 25-24 (11-12)

Ultimul meci al ,,trunghiularului” de la Braşov a adus faţă în faţă două vechi rivale, Corona şi HC Zalău. Chiar dacă a fost vorba de un meci amical, de verificare, spiritele au fost încinse pe teren, cele două echipe luptând cu înverşunare, ca într-un meci oficial. Din fericire, nu au rezultat accidentări, cu toate că apărările au fost înverşunate.

Echipa braşoveană a început mai bine şi a condus în prima parte a partidei, după care HC Zalău a întors rezultatul şi a trecut la cârma scorului, până în ultimele 10 minute însă, când a fost rândul Coronei să treacă în avantaj. Mai insistente şi mai atente în final, braşovencele au învins, cu 25-24, însă ambele echipe merită felicitări pentru risipa de energie.
Au marcat
Corona : Druţu 6, Apetrei 5, Burghel 3, Brînzan 3, Balint 2, Ţăcălie 2, Cîrstea 2, Chiper 1, Tudor 1.
HC Zalău : Szucs 8, Trif 4, Codiţă 3, Pera 3, Varga 2, Şomoi 2, Ailincăi 1, Beşe 1.
După meci, cei doi antrenori ne-au declarat :
Mariana Târcă, antrenor principal Corona Braşov : ,,Este o fază incipientă a pregătirii nostre prin meciuri, până acum nu am prea avut antrenamente cu mingea, ne-am mărginit la pregătire fizică. Nu putem să vorbim încă de mulţumiri sau nemulţumiri, dar, per ansamblu, cred că echipa are putere şi vom reuşi să facem un lot competitiv, care să stea în faţa oricărei echipe din campionat. Mai avem mult de muncă, însă cred că suntem pe drumul cel bun”.
Gheorghe Tadici, antrenor HC Zalău : ,,Am profitat de faptul că am fost în cantonament în zona Braşovului şi am susţinut două meciuri cu lotul de junioare şi cu Corona. Cel mai important este că din cele două jocuri nu au apărut accidentări şi că au fost teste utile. Din păcate, am avut şi aici arbitraje, care au stricat pregătirea, la fel cum se întâmplă şi în meciuri oficiale”.
Cele două echipe se vor întâlni din nou săptămâna viitoare la Zalău, acolo unde va veni, probabil şi HCM Baia Mare.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 iulie 2012 at 11:14 - Reply

    bai si tu esti fraier si dai copy/paste ? cine e Codita?

  2. noi 28 iulie 2012 at 13:21 - Reply

    Antrenament , nimic mai mult .

Lasa un Raspuns »