Corona Braşov, ultimul adversar din Liga Naţională al Zalăului

Handbal Club Zalău va susţine sâmbătă după-amiaza, începând cu ora 17:30, ultimul meci din cadrul actualei ediţii a Ligii Naţionale. Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici va primi vizita echipei de pe locul trei, ASC Corona Braşov. Gruparea de la poalele Tâmpei are nevoie de victorie pentru a fi sigură că va intra în posesia medaliilor de bronz, în timp ce echipa zălăuană speră să „spele” cu un succes ultima înfrângere de pe teren propriu, suferită în faţa Brăilei.
Claudia Constantinescu, cea mai bună marcatoare a Zalăului, nu este refăcută complet, astfel că antrenorul Gheorghe Tadici o va utiliza, probabil, doar în faza de apărare.
„Va fi greu să mai urcăm în clasament, dar vom încerca să facem o figură frumoasă, având în vedere că este ultimul meci al campionatului. O parte dintre jucătoare sunt mai mult sau mai puţin accidentate, cum este şi cazul Claudiei Constantinescu. N-am să o forţez, fiindcă vreau să se recupereze într-un timp cât mai scurt după terminarea campionatului, pentru a putea înepe la timp pregătirea pentru sezonul viitor. Va fi un joc dificil şi, din păcate, rezultatele depind de mai mulţi factori colaterali. Corona Braşov va face tot posibilul să câştige, fiindcă un pas greşit, ar putea costa-o pierderea locului trei şi a medaliilor de bronz”, a declarat Gheorghe Tadici.
Creştin-ortodocşii sărbătoresc sâmbătă Sfântul Gheorghe, iar cu această ocazie, jucătoarele speră să le poată face cadou o victorie antrenorului Gheorghe Tadici şi secretarului Gheorghe Sâna.
Conducerea clubului Corona a anunţat prezenta unui număr de aproximativ 80 de suporteri braşoveni la meciul de la Zalău.
În cadrul ultimei etape a Ligii Naţionale, au mai fost programate partidele: HCM Baia Mare – CSM Bucureşti, „U” Alexandrion Cluj – HCM Râmnicu Vâlcea, Rapid Bucureşti – SCM Craiova, Măgura Cisnădie – Unirea Slobozia, Dunărea Brăila – HCM Roman şi Alba Sebeş – CSM Ploieşti.