Cornel Florean a câştigat în premieră „Turneul Campionilor” la tenis de câmp

Pentru a doua oară consecutiv, zălăuanul Cornel Florean încheie anul pe primul loc în clasamentul celor mai buni tenismeni din România la categoria plus 50 de ani. După evoluţii remarcabile în turneele la care a participat de-a lungul anului, reprezentantul Clubului Sportiv Municipal Zalău a realizat o premiră la finalul săptămânii trecute, câştigând „Turneul Campionilor” la categoria plus 50 de ani.
Tenismenul zălăuan a fost la a treia participare în această competiţie, desfăşurată în acest an la Piatra Neamţ, clasându-se pe podium şi la ediţiile anterioare.
„După locul trei obţinut în primul an şi locul doi în 2016, am jucat în acest an cu foarte multă determinare, pentru că îmi doream foarte mult să câştig locul I. Aş fi terminat anul pe prima poziţie şi dacă nu câştigam concursul de la Piatra Neamţ, dar mi-am dorit foarte mult să câştig şi ultimul concurs din acest an şi cel mai important”, ne-a declarat Cornel Florean.
Primul meci a fost o revanşă în faţa celui care l-a învins anul trecut în finală pe tenismenul zălăuan. Florean l-a învins cu 6 – 3, 6 – 1 pe bucureşteanul Adrian Niculescu. Au urmat alte două victorii până la final pentru sportivul din municipiu, 6 – 4, 6 – 1 în faţa lui Firel Bîrsan, de la Unirea Focşani şi 6 – 0, 6 – 0 împotriva lui Chitimus Cristinel, de la ACS Sense Roman.
„Turneul Campionilor” a fost ultima competiţie oficială organizată în acest an în România la categoria plus 50 de ani, dar zălăuanul Cornel Florean va mai participa la o competiţie până la finalul anului, programată peste trei săptămâni, la Budapesta.

One Thought to “Cornel Florean a câştigat în premieră „Turneul Campionilor” la tenis de câmp”

  1. Anonim

    Felicitari ” moşule”!
    Toate cele bune ție şi familiei!
    Orlando, Florida.

Leave a Comment