Constantin Olariu rămâne antrenor principal la FC Zalău

Chiar dacă echipa traversează cea mai „neagră” perioadă de după promovarea în Liga a III-a, preşedintele Ioan Morar a afirmat că nu se va schimba conducerea tehnică la finalul acestui sezon.
„Am auzit şi eu tot felul de zvonuri, dar Constantin Olariu va rămâne la echipă şi în sezonul viitor. Oricum, contractul lui cu clubul nu se încheie în vară. Olariu este un antrenor valoros, care dă dovadă de seriozitate la antrenamente. Dacă acest antrenor ar fi avut la dispoziţie un lot valoros, FC Zalău ar fi fost acum în primele trei, cel mult patru echipe din serie. Să nu uităm nici faptul că Olariu nu a primit niciun leu în prima parte a campionatului, iar alţi antrenori, ne-ar fi lăsat de mult timp cu ochii în soare”, a precizat oficialul clubului.

Deplasare la Miercurea Ciuc

FC Zalău se va deplasa vineri după-amiaza la Miercurea-Ciuc, unde sâmbătă, începând cu ora 17, va întâlni echipa locală, Ksicszereda Miercurea Ciuc. Adversara zălăuanilor se situează pe locul şase înaintea disputei cu formaţia de la poalele Meseşului, având 29 de puncte acumulate.
„Va fi cea mai lungă deplasare a sezonului, dar vom întâlni şi un adversar cât se poate de incomod. Echipa din Miercurea Ciuc ne-a învins şi în meciul tur, iar în iarnă, lotul echipei s-a întărit. Ne aşteaptă un meci greu, dar, în sport pot să apară şi surprize, iar eu am încredere că băieţii pot obţine un rezultat favorabil”, a declarat Ioan Morar.
În cadrul etapei de la finalul acestei săptămâni au mai fost programate duelurile: CS Iernut – CS Oşorhei, Sănătatea Cluj – Industria Galda, Luceafărul Oradea – Odorheiu Secuiesc, Unirea Dej – Comuna Recea şi CSM Sighetu Marmaţiei – Unirea Jucu.

Leave a Comment