Constantin Carp, antrenor tenis de camp CSM Armatura Zalau: A iesit exact cum ne-am dorit

Magazin Salajean 25 februarie 2009 0

Constantin Carp, antrenor tenis de camp CSM Armatura Zalau: A iesit exact cum ne-am dorit

Prezenta la inceputul saptamanii trecute la Zalau, pentru a-si prezenta obiectivele avute in vedere daca va deveni presedinte al Federatiei Romande de Tenis, Ruxandra Dragomir a castigat luni sefia FRT

Reprezentantii celor doua cluburi cu drept de vot din Salaj, Constantin Carp (CSM Armatura Zalau) si Mihai Anca (Palatul Copiilor Zalau) au fost incantati de proiectele prezentate saptamana trecuta de Ruxandra Dragomir, fiind printre cei care au sustinut-o la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, desfasurate luni, la Poiana Brasov. A iesit exact cum ne-am dorit. Mi-au placut obiectivele pe care ni le-a prezentat la intalnirea de saptamana trecuta si am decis sa o sprijinim. Daca iesea altcineva nu se schimba nimic, a afirmat antrenorul Constantin Carp, care nu a putut fi prezent la alegerile de luni, insa l-a trimis ca reprezentant din partea clubului pe Eugen Pop, fost tenismen la CSM Armatura Zalau. Fosta jucatoare de tenis va avea sub indrumare patru vicepresedinti: Razvan Itu, Liviu Ursuleanu, Mihai Zacopceanu si Ciprian Porumb, ultimul urmand sa raspunda de zona Ardealului. Antrenorul sectiei de tenis de camp de la CSM Armatura Zalau ne-a precizat ca a purtat deja o discutie cu Porumb, in vederea infiintarii la Cluj a unui centru de pregatire a copiilor. Pentru postul de presedinte al FRT au mai candidat: Dumitru Haradau, George Cosac, Eduard Pana, Aurel Munteanu si Florin Segarceanu, insa primii doi s-au retras inaintea inceperii alegerilor, incercand astfel sa-i faca loc lui Munteanu. Astfel, au mai ramas in cursa: Ruxandra Dragomir, Aurel Munteanu si Florin Segarceanu, fosta tenismena castigand sefia FRT in turul al doilea, cu 17 voturi mai multe decat Munteanu.

Trei zalauani la Cupa Winners Tennis

Incepand de maine va avea loc la Cluj-Napoca un concurs de tenis de camp, de categoria a III-a, Cupa Winners Tennis, la care vor fi prezenti si trei sportivi de la CSM Armatura Zalau. La categoria 12 ani feminin vor participa surorile Istrate, Ramona si Alexandra, iar la categoria 14 ani masculin, reprezentantul clubului zalauan va fi Catalin Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »