Consiliul Judeţean Sălaj premiază performanţa în sport

Marius Morar 27 decembrie 2012 3
Consiliul Judeţean Sălaj premiază performanţa în sport

“Pasiunea pentru performanţă” este sloganul sub care, şi în acest an, Consiliul Judeţean Sălaj premiază sportivii celor mai importante cluburi din Sălaj.
Nominalizările pentru cei mai buni sportivi din 2012 au fost făcute de către instituţia condusă de preşedintele Tiberiu Marc, împreună cu reprezentanţi ai presei scrise locale şi ai cluburilor. Vineri, în jurul orei 19, în cadrul turneului amical de handbal organizat de HC Zalău, la Sala Sporturilor, vor fi premiaţi sportivi de la nouă cluburi: HC Zalău – Ana Maria Şomoi, Remat Zalău – Peter Nagy, Phoenix Şimleu Silvaniei – Cristian Pop, FC Zalău – Vlad Lung, CSM Zalău – Vincze Andrada, CSS Zalău – Gal Tamaş, CS Terra Kid Zalău – Călin Marincaş, CS Vidalis Zalău – Sergiu Druhora, CS Viitorul Zalău -Alexandru Neagotă.
Antrenorul anului este Gheorghe Tadici, acesta obţinând în 2012 medalia de bronz în Liga Naţională cu HC Zalău, echipă cu care a jucat şi o finală de cupă europeană – Cupa EHF.
Tot în 2012, Tadici a fost numit, din nou, selecţionerul echipei naţionale a României, cu care a câştigat în 2005 medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia şi locul patru în 2007 la Campionatul Mondial din Franţa, iar în 2008 a calificat reprezentativa ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 28 decembrie 2012 at 09:19 - Reply

  intortocheate mai sunt caile sportului! sa nominalizezi antrenorul anului 2012 pentru rezultatele de acum n ani! asta da balanta corecta !

 2. nik 28 decembrie 2012 at 10:00 - Reply

  Polonezul de la Remat a castigat campionatul de volei dar ce mai conteaza.Asta nu inseamna ca Tadici nu este valoros.Calin Marincas a obtinut rezultate foarte bune si in majoritatea timpului se antreneaza singur.

 3. un simplu spectator 28 decembrie 2012 at 14:04 - Reply

  Corect, ar fi fost ca sa fie rasplatit si cel care a stat alaturi de sportivul care a realizat performanta !
  Insa, este foarte curios cum de tov. tibi marc nu vede nimic inafara “marelui” tadici ! Si daca va uitati in jur, sunt antrenori cu o valoare sportiva si tinuta morala la care “marele” nici nu poate sa viseze ! Dar nu asta conteaza ci numai “parteneriatul” marc-tadici! Poate li se infunda intro buna zi !

Lasa un Raspuns »