Consilierii pedelisti nu-l mai vor pe Ioan Morar la sefia FC Zalau

Magazin Salajean 13 octombrie 2010 0

Consilierii pedelisti nu-l mai vor pe Ioan Morar la sefia FC Zalau

Ioan Morar contraataca: Este inadmisibil ca cineva care traieste din banii statului sa ceara demiterea unui om care a bagat 7 – 8 miliarde de lei vechi in fotbal, din buzunarul propriu

In cadrul sedintei Consiliului Local desfasurata ieri, consilierii pedelisti au cerut schimbarea lui Ioan Morar din functia de presedinte al clubului FC Zalau. Totodata, acestia au cerut ca pana la viitoarea sedinta sa le fie prezentat raportul comisiei de cenzori cu privire la modul de cheltuire a bugetului.

Prin vocea lui Adrian Margin, alesii locali ai PDL sustin ca la sefia clubului FC Zalau ar trebui sa fie un reprezentat al municipalitatii, de vreme ce CL Zalau detine 85 la suta din actiunile clubului. La randul sau, Vasile Filip, un alt consilier pedelist, ne-a declarat: Nu este normal ca o echipa care evolueaza in Liga a III-a, cum este FC Zalau, sa primeasca de la Consiliul Local tot atatia bani cat primeste echipa de volei, Remat Zalau, care evolueaza in Liga Campionilor. Trebuie vazut ce ne dorim de fapt, o echipa care sa evolueze in Liga a II-a sau doar sa cheltuim banii publici asa, de dragul de a-i cheltui.

Parerea mea ca ar trebui gasita o solutie de colaborare intre clu-burile de juniori din Zalau si FC Zalau, iar banii din Consiliul Local sa fie alocati atat catre acele Centre de Copii si Juniori, cat si catre echipa de seniori. S-ar putea face o strategie pe o perioada de 3 – 4 ani, in care sa crestem cei mai buni juniori din judet, cu care sa putem evolua in Liga a III-a, iar apoi, in Liga a II-a. Cu banii alocati pana acum, daca sunt corect esalonati, se poate face performanta cu juniorii nostri, fara a mai aduce atatia jucatori din afara orasului, este de parere Vasile Filip.

Contactat telefonic, presedintele de la FC Zalau, Ioan Morar, a precizat ca este inadmisibil ca cineva care traieste din banii publici sa ceara demiterea unei persoane care a alocat in ultimii ani aproximativ opt miliarde de lei vechi, din propriul buzunar. Eu < mi-am mancat > timpul, banii si sanatatea pentru acest fotbal. Nu acept sa fiu terfelit de niste persoane care vad ca incearca sa destabilizeze clubul FC Zalau. Este inadmisibil ca cineva care traieste din banii statului sa ceara demiterea unui om care a bagat 7 – 8 miliarde de lei vechi in fotbal, din buzunarul propriu.

Daca cineva are vreo suspiciune despre modul in care se cheltuiesc banii la FC Zalau, il rog sa vina sa vada cum traieste aceasta echipa. In loc sa ceara schimbarea mea din functie, domnul Margin sau ceilalti consilieri mai bine ar gasi solutii pentru a atrage oamenii cu bani catre acest club, pentru a putea promova si face fata cu brio in Liga a II-a. Vreau sa-l intreb pe domnul Margin, daca dansul ar baga opt miliarde de lei vechi in fotbal, nu ar vrea sa aiba un cuvant de spus in acel club? Nu este normal sa-mi ceara demisia niste consilieri ai caror copii evolueaza la Viitorul Zalau. Cat despre colaborarea dintre FC Zalau si Viitorul eu am mai spus ca nu sunt impotriva acestei asocieri, insa exista alte persoane care nu vor acest lucru.

Din cate se pare, acest scandal a fost generat de ultimele neintelegeri si atacuri reciproce dintre managerul de la Viitorul, Daniel Sabau, si conducerea FC Zalau, ce au avut loc in urma cu trei saptamani, la meciurile de juniori republicani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »