Conducerea echipei FC Zalau a renuntat la Mutu

Magazin Salajean 7 iulie 2008 0

Conducerea echipei FC Zalau a renuntat la Mutu

Unul dintre cei ma valorosi jucatori ai echipei FC Zalau nu a mai intrat in calculele conducerii si pentru viitorul sezon

Aceasta, din cauza ca jucatorul a cerut in momentul semnarii contractului o suma care li s-a parut exagerata atat persoanelor din conducerea tehnica, cat si celor din conducerea administrativa. Fata de suma pe care i-am oferit-o in Liga a IV-a nu a cerut mult in plus, insa a cerut o suma mare in momentul semnarii contractului, lucru care nu ne-a convenit, a declarat antrenorul Marius Pasca.

De partea celalta, Claudiu Mutu a precizat ca nu i s-a parut exagerat faptul ca a cerut o anumita suma in momentul semnarii contractului, deoarece au fost si alti jucatori de la echipa care au primit o suma in plus in momentul semnarii contractului de joc. Miercuri seara am discutat cu ei si ne-am inteles in mare parte in ceea ce priveste contractul, insa joi mi-au spus ca nu mai putem continua. Nu inteleg care a fost motivul, fiindca am cerut foarte putini bani in plus fata de vechiul contract. Mi se pare normal sa cer o marire de salariu, fiindca e un nivel mai inalt decat cel de anul trecut. Intr-adevar am cerut o anumita suma in momentul semnarii contractului, insa au fost si alti jucatori de la echipa care au primit o asemenea suma. Parerea mea, ca cineva nu m-a dorit la echipa, fiindca daca ar fi vrut sa raman mi-ar fi dat si acea suma pe care am cerut in momentul semnarii contractului. Eu cred ca mi-am facut datoria la FC Zalau si as mai fi dorit sa joc un an, fiindca eram aproape de casa. Daca ei nu au mai dorit acest lucru e problema lor. Ne-am despartit pe cale amiabila si le-am urat tuturor bafta in continuare, a afirmat Claudiu Mutu. jucatorul bihorean a venit la FC Zalau la inceputul retului din sezonul trecut, ultima partida sub tricoul echipei FC Zalau fiind barajul de promovare in Liga a III-a.

Laurentiu Mandru a ajuns la o intelegere cu cei din cunducerea echipei FC Zalau si se afla cu echipa in pregatire la Sovata, urmand sa semneze contractul dupa revenirea din cantonament.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »