Conducerea clubului FC Zalău, interesată de şase jucători din vechea „gardă”

FC Zalău a avut cel mai slab parcus din istorie în sezonul recent închieat, iar conducerea îşi propune o clasare mult mai bună la finalul campionatului viitor. Despre promovarea în Liga a II-a este greu de vorbit în acest moment, mai ales că nici Stadionul Municipal nu îndeplineşte condiţiile pentru acest nivel, însă, preşedintele Ioan Morar a afirmat că lucrurile vor sta cu totul altfel în sezonul viitor faţă de cum au arătat în campionatul trecut. În acest sens, oficialii clubului au început deja discuţiile cu o parte dintre fotbaliştii care au activat la echipă şi în sezonul trecut, însă, doar şase dintre ei par să fi rămas în graţiile conducerii.
Căpitanul Raul Stanciu, portarul Cristian Man, Cristian Tăbârţă, Tonko Robert, Aleberto Vălimăreanu şi Viorel Ionaşcu sunt cei şase jucători cărora preşedintele Ioan Morar le-a înainintat o ofertă săptămâna trecută, când şi-au primit ultimele salarii.
„Pentru început, le-am făcut o ofertă celor şase jucători, fiindcă ei sunt primii pe care ni-i dorim şi în sezonul următor la echipă. Nu este exclus să rămână şi alţii din vechiul lot, dar purtăm tratative în aceste zile şi cu alţi jucători pe care nu i-am avut anul trecut. Situaţia se va schimba în sezonul viitor, vom avea stabilite anumite obiective şi trebuie să facem o echipă cu care să putem obţine ceea ce ne propunem”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Oficialul clubului zălăuan intenţionează să aibă în perioada imediat următoare o discuţie şi cu Ionel Ciunt, noul primar ales al Zalăului, pentru a stabili împreună strategia pentru următorii ani. „După ce va fi instalat, voi merge în audienţă la dânsul, pentru a stabili ce trebuie făcut în perioada următoare. Fotbalul, la fel ca alte sporturi din municipiu, trebuie să aibă continuitate, chiar dacă nu ne putem propune încă o promovare în Liga a II-a”, a mai precizat Morar.
Singurul jucător al cărui viitor se cunoaşte în acest moment este nigerianul Ibrahim Jamilu, care mai are doi ani de contract cu FC Zalău. Fotbalistul de culoare a ajuns la formaţia zălăuană în vara anului 2014, împreună cu Benjamin Kuku, jucător transferat între timp la ASA Târgu Mureş, de unde a ajuns, sub formă de împrumut, la FC Clinceni (Liga a II-a).

Leave a Comment