Conducerea clubului de volei cere excluderea lui Paul Hodiş din acţionariat

Conducerea CS Volei Municipal Zalău s-a întrunit miercuri, în regim de urgenţă, pentru a propune excluderea din acţionariat a omului de afaceri Paul Hodiş, reprezentantul firmei SC Drilling Equipment, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte la clubul zălăuan.

Preşedintele Stelian Potroviţă ne-a precizat că la întâlnirea de miercuri au fost convocaţi toţi acţionarii clubului, dar Tiberiu Marc, reprezentantul Consiliului Judeţean Sălaj şi Paul Hodiş, reprezentantul SC Drilling Equipment, nu au fost prezenţi.
„Ne-am întâlnit pentru a convoca Adunarea Generală a Acţionarilor peste 30 de zile şi a cere excluderea din acţionariat a domnului Paul Hodiş, reprezentantul firmei Drilling Equipment. Propunem excluderea sa din acţionariat pentru acţiunile pe care le-a întreprins în ultimele trei luni şi pentru comportamentul pe care l-a avut, care au afectat imaginea clubului şi bunul mers al echipei. Este anormal să ai comportamentul pe care l-a avut el în ultima perioadă, chiar şi în timpul meciurilor, mai ales că este acţionar şi vicepreşedinte la acest club”, ne-a declarat Potroviţă.
Contactat telefonic, Paul Hodiş susţine că nu a fost convocat la întâlnirea de miercuri. „Nu m-a anunţat nimeni oficial de această şedinţă. Am fost tot timpul un om care a spus adevărul şi, probabil, acest lucru a deranjat. Acum, mă exclud din acţionariat, iar anul trecut, se rugau de mine să devin acţionar. Au crezut că pot face ce vor pe banii mei, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Problema este că echipa nu merge. Băieţii practică un joc foarte slab, fiindcă avem o conducere tehnică slabă”, este de părere vicepreşedintele Hodiş.
La întâlnirea de ieri s-a discutat şi despre evoluţia echipei din ultima perioadă, iar conducerea a decis sancţionarea antrenorilor şi jucătorilor. „Am hotărât sancţionarea staff-ului tehnic şi a jucătorilor, fiindcă suntem nemulţumiţi de rezultatele din ultima perioadă”, a mai precizat Stelian Potroviţă, fără a anunţa concret sancţiunile luate.
Reamintim că în urmă cu mai bine de o lună, Paul Hodiş, care deţine patru la sută din acţiunile clublui de volei, a acuzat conducerea CS Volei Municipal Zalău de delapidare, afirmând că ar fi găsit nereguli în contabilitatea clubului. Reprezentantul SC Drilling Equipment a devenit acţionar la echipa de volei în 2013, după plecarea de la echipa a lui Liviu Ciupe, directorul grupului de firme Rematinvest.

 

4 Thoughts to “Conducerea clubului de volei cere excluderea lui Paul Hodiş din acţionariat”

  1. Anonim

    Ar trebui exclusi excrocii astia doi din poza, care fura din banii contribuabililor, impreuna cu umflatu ala din conducere.
    Are dreptate Hodis, trebuie schimbata urgent banca tehnica.

  2. Anonim

    pai ar putea fi verificate afimatiile lui Hodis legate de delapidare, si daca sunt adevarate va fi exclus Potrovita. Cu nemultumirea legata de antrenor si jocul echipei, Hodis are dreptate de pe acum, asta o vede ricine care urmareste jocurile echipei. poate mai fac o minune in seara asta 🙂

  3. Anonim

    Slaba judecata a mai avut si Hodis asta sa intre in asa o cloaca .Sigur o sa-l excluda .Si batut si cu banii luati.

  4. Ha, ha

    Astia il dau afara pe HODIS, pentru ca nu pot fura de grija lui…

Leave a Comment