Concurs de powerlifting şi skandenberg la Şimleu Silvaniei

Primăria Şimleu Silvaniei în parteneriat cu Centrul Cultural din oraş şi CS Gold Gym a organizat cu ocazia zilei de 24 ianuarie un concurs de powerlifting (ridicarea unei greutăţi în trei stiluri diferite) şi skandenberg, intitulat „Cupa Unirii”.

Sportivii care au participat la concursul de powerlifting au fost împărţiţi în două categorii de vârstă, juniori şi seniori, iar pe primele două locuri s-au clasat: juniori – Adrian Ardelean (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei), Flaviu Găvriluţ (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei); seniori – Ciprina Pop (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei), Tokoly Ferencz (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei).
La concursul de skandenberg (braţ drept) s-au înscris şi trei sportivi de la CS Alfa Zalău, iar doi dintre ei s-au clasat pe primele locuri. Cristian Pop a ocupat prima poziţie la categoria 85 de kilograme, iar alexandru Pojar s-a situat pe locul trei la aceeaşi categorie. Tot la 85 de koligrame, pe locul doi s-a situat Flaviu Găvriluţ, de la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei.
Locul I la categoria plus 85 de kilograme a fost ocupat de Lucian Inovan, urmat de Gaşpar Ferencz, ambii de la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei. Pe locul trei s-a clasat Elekeş Laszlo, fost sportiv la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei.
Pentru braţul stâng au fost înscrişi concurenţi mai puţini, astfel că s-a desfăşurat un concurs open, câştigat de Dorin Baidoc. Invitat special la evenimentul organizat sâmbătă a fost multiplul campion naţional la skandenberg, Olimpiu Făt, care a şi asigurat arbitrajul. Acesta a făcut la final o demonstraţie de skandenberg cu toţi sportivii prezenţi.
Premierea sportivilor a fost efectuată de către primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.

 

Leave a Comment