Concurs de karting la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 15 iunie 2012 0

Concurs de karting la Simleu SilvanieiOrasul de la poalele Magurii gazduieste, sambata si duminica, etapa a II-a din cadrul Campionatului National Scolar de Karting

Peste 100 de piloti si-au anuntat prezenta la etapa a II-a din cadrul Campionatului National Scolar de Karting (CNSK), ce va avea loc maine si duminica, la Simleu Silvaniei. Vor fi prezenti piloti din: Timisoara, Cugir, Arad, Baia Mare, Targu Mures, Turda, Hunedoara, Beius, Carei, Marghita, Ploiesti, Resita, Satu Mare, Cluj, Zalau, Simleu Silvaniei si Cehu Silvanei.

Se va concura la zece clase motorizare si varsta, incepand cu clasa 50 cmc, pana la clasa 125 cmc.

Salajul va fi reprezentat de patru piloti: Nagy Otto, Adrian Todoran, Biro Peter si Biro Tamas.

Prima etapa a CNSK a avut loc in urma cu doua saptamani, la Marghita, cei patru salajeni obtinand rezultate deosebite. Nagy Otto s-a clasat pe primul loc atat la clasa 125 cmc, cat si la clasa open, vrand sa-si pastreze in acest sezon titlul national castigat la finele sezonului trecut. Adrian Todoran s-a clasat pe locul doi la clasa 50 mobra, pozitie ocupata si de Biro Peter, la clasa 80 cmc. Biro Tamas s-a clasat pe locul trei la clasa 125 cmc.

Concursul de la Simleu Silvaniei este organizat de Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, Primaria Simleu, dar si cu ajutorul unor sponsori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »