Comunicat

Magazin Salajean 26 februarie 2008 0

Referitor la articolul aparut in cotidianul Magazin Salajean din data de joi, 21 februarie 2008, semnat de catre domnul Marius Morar si intitulat: La CSM Armatura Zalau nu se doreste performanta, am dori a face unele precizari, pentru a informa publicul corect asupra activitatii clubului in domeniul performantei sportive, semnat de catre domnul Marius Morar si intitulat:La CSM Armatura nu se doreste performanta.

An de an clubul a adunat in panoplia rezultatelor sportive, performante care certifica faptul ca in sanul clubului exista modalitati si practici care consfiintesc ca performanta sportiva este la ea acasa.

Prin munca coroborata a conducerii clubului, a corpului tehnic, a sportivilor, CSM Armatura Zalau a avut un parcurs ascendent, realizand parametri profesionali care situeaza entitatea sportiva pe primul loc in municipiul Zalau si in judetul Salaj, iar la nivel national se situeaza pe un meritoriu loc 20 intre cluburile departamentale in numar de 47.

CSM Armatura Zalau este singura structura sportiva din judet care are sportiv cu barem de participare la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale, Campionate Europene si Balcanice.

Aceste scurte precizari pun intr-un total con de umbra afirmatiile domnului Sabou Monel, care, dupa o opinie personala, a facut afirmatia respectiva, sub impulsurile necontrolate si la o stare accentuata de nervi.

Munca de antrenor in cadrul clubului nu se rezuma la simplul fapt de a te prezenta la antrenament si a manui cronometrul, ci implica un larg spectru de activitati, incepand de la componenta sociala a sportivului si pana la atingerea obiectivelor stabilite de comun acord sportiv-antrenor-conducere, unde antrenorul este piesa principala in rezolvarea problemelor ivite.

Se pare ca in ultima perioada a activitatii, ca antrenor, domnul Sabou Monel nu a inteles aceste atributii care ii revin.

Precizez ca am explicat in detaliu procedura de alocare a sumelor repartizate de la bugetul de stat pentru anul 2008, acestea fiind suplimentate fiecarei sectii in parte in functie de performantele sportive angajate si realizate de necesarul financiar de care are nevoie pentru acoperirea cheltuielilor, din alocari de fonduri de autoritatile locale si cele judetene, precizare care a fost inteleasa de majoritatea antrenorilor din cadrul clubului, cu exceptia domnului Sabou.

Grupa de alergari de care raspundea a avut un potential major in anul 2007, adunand titluri nationale la echipe si individual, performante sportive care, la randul lor, au fost recompensate in totalitate de catre club, conform normelor financiare in vigoare Atletismul ca ramura de sport este una privilegiata fata de ramurile de sport, avand un calendar sportiv bogat si implicit o mai larga posibilitate de afirmare si recompesare, constituind inca un motiv de a munci in vederea realizarii de performante sportive si venituri proprii.

Acceptarea demisiei a avut loc in contextul in care domnul Sabou Monel a cerut aceasta prin o solicitare expresa inaintata conducerii clubului, pe fondul unor neimpliniri profesionale si datorita unei imposibilitati de comunicare cu conducerea clubului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »