Comportare buna la ultima aparitie pe saltea

Magazin Salajean 7 decembrie 2011 0

Comportare buna la ultima aparitie pe salteaLuptatorii de la Clubul Sportiv Scolar Zalau si Clubul Sportiv Municipal Zalau au participat, la finalul saptamanii trecute, la ultima competitie din acest an, un puternic turneu international organizat in orasul satmarean Ardud.

Au fost prezenti aproximativ 300 de sportivi din Romania, Ungaria, Ucraina si Slovacia, iar tara noastra a fost reprezentata de mai multe cluburi, printre care si Steaua Bucuresti.

CSS Zalau a avut zece reprezentanti la aceasta competitie, cele mai bune rezultate fiind obtinute de Catalin Hosu, locul doi la categoria 32 de kilograme, Szalontai Szabolcs, locul doi la categoria 76 de kilograme si Mihai Sabau, locul trei la categoria 85 de kilograme, toti trei fiind pregatiti de Ion Pantea.

Au fost prezenti si noua luptatori de la CSM Zalau, pregatiti de Cristian Crisan si Gheorghe Panc, patru dintre acestia fiind medaliati la finalul concursului.

Dupa meciuri extrem de disputate, invingand atat vicecampionul, cat si campionul din acest an, Raul Farcas a ocupat primul loc la categoria 50 de kilograme. Tot la 50 de kilograme, Sergiu Maxim a castigat medalia de bronz, fiind invins campionul national al categoriei. Cu medalia de bronz a fost medaliat si Petrut Moigradean, care a fost eliminat in semifinale de un luptator satmarean.

Desi a inceput sa practice luptele libere de doar doua luni si jumatate, Claudiu Ortan a avut o evolutie buna, clasandu-se pe locul trei la final.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »