Competitii Sportive la scoala Gheorghe Lazar

Magazin Salajean 25 ianuarie 2008 0

Competitii Sportive la scoala Gheorghe Lazar

Competitiile sportive organizate la nivelul scolii de catre membrii Asociatiei Sportive Gheorghe Lazar Zalau angreneaza de fiecare data un numar mare de elevi , fapt ce demonstreaza ca acestia sunt dornici de a face miscare, de a se intrece si de a se manifesta in spiritul fair-play-ului.

Conditiile deosebite oferite de moderna sala a scolii face ca aceasta sa fie neincapatoare atunci cand se desfasoara competitiile sportive.

Asociatia Sportiva Gheorghe Lazar Zalau, in parteneriat cu Asociatia Judeteana Sportul pentru toti, a organizat in perioada 14-24 ianuarie 2008 intreceri la sah si tenis de masa atat la nivelul claselor III-IV, cat si la nivelul claselor V-VIII.

Baietii din clasele a III – a si a IV- a s-au intrecut la tenis de masa, fiind coordonati de domnul profesor Dorin Mastan. La finalul zilelor de competitie, ordinea castigatorilor a fost urmatoarea: 1. Cristian Pufulete – clasa a III -a B ( invatatoare Ana Banut); 2. Cristian Dragos – clasa a IV -a A (inv. Maria Negru); 3. Daniel Morar – clasa a IV -a A (inv . Maria Negru); 4. Sergiu Dirjan Potrovita – clasa a III -a B (inv. Ana Banut).

La nivelul claselor V-VIII numarul concurentilor a fost mult mai mare, deoarece ei s-au intrecut la sah (fete si baieti) si la tenis de masa (fete si baieti). Fiecare clasa si-a sustinut reprezentantul impreuna cu dirigintii si parintii.

Competitia a fost coordonata de catre doamna profesoara Maria Radu, iar arbitrajul a fost asigurat cu mare corectitudine de catre elevi.

Clasamentele finale la clasele V -VIII arata astfel:

sah baieti: 1. Sergiu Sabou – clasa a VIII -a A; 2. Sebastian Sabou -clasa a VI -a C; 3. Tudor Oltean – clasa a VIII -a B; 4. Andrei Manaila – clasa a V -a C;

sah fete: 1. Beatrix Padureanu – clasa a VIII -a D; 2. Oltita Morar -clasa a V -a A;

tenis de masa – baieti: 1. Lucian Chivu – clasa a VI -a C; 2. Andrei Margin – clasa a VI -a A; 3. Lucian Pufulete – clasa a VII -a B; 4. Bogdan Padureanu – clasa a VI -a B;

tenis de masa – fete: 1. Raluca Pernes – clasa a VI -a D; 2. Claudia Nichilciuc – clasa a VI -a C; 3. Daiana Sabau – clasa a VIII -a B; 4. Patricia Jako – clasa a VIII -a C.

Castigatorilor le-au fost inmanate ieri diplomele.

Dorim ca sfarsitul de semestru sa aduca pentru elevii scolii aceleasi rezultate foarte bune si la invatatura ca cele obtinute in activitatea sportiva.

Prof. Maria Radu, Scoala Gheorghe Lazar Zalau

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »